Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ένταση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με οπαδούς και Αστυνομία

Χρήστος Γιαννούλης

Ενταση πριν τον αγώνα Ολυμπιακός - Άιντραχτ, στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Φάληρο.
InTime / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Europa League: Ένταση επικράτησε στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Φάληρο, περίπου δυο ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σε συνέχεια των επεισοδίων που έλαβαν χώρα το βράδυ της Τετάρτης (03.11) στο Μοναστηράκι, υπήρξε μεγάλη ένταση το απόγευμα της Πέμπτης (04.11) στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Φάληρο, αρκετή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Europa League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί που βγήκαν από συρμούς έχοντας κατεύθυνση στο γήπεδο, πέταξαν ξανά πέτρες και διάφορα αντικείμενα προς τις δυνάμεις της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση. Τα πνεύματα, ωστόσο, ηρέμησαν στη συνέχεια και η κατάσταση αυτή την ώρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού δείχνει ομαλή.

Υπενθυμίζεται πως στην Ελλάδα έχουν έρθει περίπου 1.400 οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα αρκετοί εξ αυτών έκαναν βόλτα σε σημεία της Αθήνας, όπως το «Καλλιμάρμαρο», ενώ στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε τα 24 πούλμαν που τους μετέφεραν να φτάσουν χωρίς προβλήματα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικο κοινωνικό μέρισμα: «Κλειδώνουν» οι αποφάσεις - Πότε θα ανακοινωθούν

Νέα μέτρα: Τι θα ισχύει για μαθητές και παιδιά – Πώς θα μπαίνουν σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα

Κορονοϊός Θεσσαλονίκη: Ραγδαία αύξηση το ιικό φορτίο δείχνουν τα λύματα

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved