ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: Τελείωσε μια χρονιά που δεν θα μπορέσω να ξεχάσω

Μέσι: Τελείωσε μια χρονιά που δεν θα μπορέσω να ξεχάσω
Associated Press

Όπως είναι λογικό το 2022 δεν πρόκειται να σβηστεί ποτέ από τη μνήμη του Λιονέλ Μέσι αλλά και όλων όσων τον θαύμασαν να σηκώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το 2022 που έφυγε θα μείνει αξέχαστο στον Λιονέλ Μέσι, όπως ο ίδιος ανέφερε στέλνωντας τις πρωτοχρονιάτικες ευχές του. Και αυτό φυσικά οφείλεται στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντίνη, ένα όνειρο που είπε ότι πάντοτε κυνηγούσε και τελικά έγινε πραγματικότητα.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στάθηκε και στην πολύ θερμή στήριξη που έλαβε από την οικογένεια του, τους συμπατριώτες αλλά και από οπαδούς όλου τον κόσμου.

Αναλυτικά ο Λιονέλ Μέσι στη δημοσίευση του στο Instagram είπε:

«Τελειώνει μια χρονιά που δεν θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω. Το όνειρο που πάντα κυνηγούσα τελικά έγινε πραγματικότητα. Αλλά αυτό δεν θα άξιζε τίποτα αν δεν μπορούσα να το μοιραστώ με την οικογένειά μου , την καλύτερη που μπορεί να έχει κανείς και κάποιους φίλους που πάντα με υποστηρίζουν και δεν με άφηναν να μείνω στο κάτω κάθε φορά που έπεφτα.

Θέλω επίσης πάντα να θυμάμαι όλους εκείνους τους ανθρώπους που με υποστηρίζουν. Είναι απίστευτο που βρεθήκατε στο πλάι μου σε όλη αυτή την πορεία. Θα ήταν αδύνατο να φτάσω εκεί που έφτασα χωρίς τόση ενθάρρυνση που έλαβα από όλους τους ανθρώπους της χώρας μου, καθώς και από το Παρίσι, τη Βαρκελώνη και πολλές άλλες πόλεις και χώρες από τις οποίες έχω λάβει αγάπη.

Ελπίζω ότι και αυτή η χρονιά ήταν υπέροχη για όλους και σας εύχομαι υγεία και δύναμη να συνεχίσετε να είστε ευτυχισμένοι το 2023.

Μια τεράστια αγκαλιά σε όλους!»