ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-0: Άντεξε και πήρε σημαντική «ανάσα» (vids)

Super League, Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-0: Άντεξε και πήρε σημαντική «ανάσα» (vids)
Eurokinissi

Super League: Τεράστια βαθμολογική «ανάσα» πήρε ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη του 1-0 επί του Ατρόμητου στο Αγρίνιο, αγωνιζόμενος πάνω από μία ώρα με παίκτη λιγότερο, λόγω απ’ ευθείας αποβολή του Οικονόμου (30’).

Τα «καναρίνια» του Αγρινίου πανηγύρισαν την 4η νίκη τους στη φετινή αγωνιστική περίοδο και ανέβηκαν στην 11η θέση με 18 βαθμούς, δύο πίσω από τον ΟΦΗ, αλλά και δύο περισσότερους από το Βόλο, ο οποίος την Κυριακή (11/02) αντιμετωπίζει την Κηφισιά που είναι στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη, η ομάδα του Σάσα Ίλιτς έχασε κι άλλο έδαφος στη «μάχη» για την 6άδα, αφού παρέμεινε στους 23 βαθμούς, όσους έχει και ο Πανσερραϊκός που αντιμετωπίζει την Κυριακή (11/02) τον Παναθηναϊκό στις Σέρρες. Αμφότεροι είναι στο -7 από την 6η Λαμία και στο -6 από τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο τελευταίες ομάδες να αναμετρώνται αύριο μεταξύ τους στο «Αθ. Διάκος» της Φθιώτιδας.

«Πατούσε» καλύτερα ο Παναιτωλικός

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος. Το «συγκρότημα» του Γιάννη Πετράκη ευτύχησε να προηγηθεί στο 24ο λεπτό, όταν ο Φακούντο Πέρες βρήκε τον Καρέλη και αυτός με πλασέ νίκησε τον Τσιντώτα και άνοιξε το σκορ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, οι αριθμητικές ισορροπίες χάλασαν, όταν ο Οικονόμου έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Έντερ και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του Αγρινίου με 10 ποδοσφαιριστές.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Αντζιέλσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, όταν έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Στεργιάκη.

Χαμηλό τέμπο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να βρουν τους διαδρόμους για την αντίπαλη περιοχή, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είχαν ως στόχο να ρίξουν τον ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια, όταν στο 51’ ο Αντζιέλσκι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια, ο Στεργιάκης απέκρουσε την κεφαλιά του Βαλένσια, εξ επαφής.

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαυρίας (75΄ Χουάνπι), Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν, Πέρεθ (75΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36΄ Μαλής), Ντουάρτε, Ντίας (68΄ Λιάβας), Καρέλης (68΄ Ζοάο Πέδρο).

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (77΄ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (77΄ Αθανασίου), Κούντε, Γιουμπιτάνα (68΄ Βέργος), Έντερ, Ρομπάιγ (77΄ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις