ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-2: Του πήρε την... μπουκιά από το στόμα!

Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός Super League
Intime News

Super League: Με γκολ του Οικοκονόμου στις καθυστερήσεις, ο Παναιτωλικός πήρε «χρυσό» βαθμό (2-2) στην Τρίπολη κι ανάγκασε τον Αστέρα να χάσει έδαφος στη μάχη της εξάδας.

Έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή πήρε η ομάδα του Αγρινίου, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Το γκολ του Οικονόμου, πέρα από τον Παναιτωλικό, πανηγύρισε κι η Λαμία, η οποία παρέμεινε στο +4 από τον Αστέρα στη μάχη για την είσοδο στα playoffs.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντίαζ στο 42ο λεπτό, αλλά δεν κατάφεραν να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια, καθώς ο Μιριτέλο σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας 1-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανέτρεψε την κατάσταση, με τον Ζουκάνοβιτς στο 65’ να κάνει το 2-1, αλλά εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν ένα πολύτιμο «τρίποντο» ήρθε ο Οικονόμου για να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 90+2’.

Στα υπολειπόμενα λεπτά (σ.σ. ο Κουμπαράκης είχε δείξει οκτώ λεπτά) οι ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το ματς. Τόσο ο Λομόνακο (Παναιτωλικός), όσο κι ο Μπαρτόλο (Αστέρας), όμως, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Κίτρινες: 67’ Γκος - 23’ Χουάνπι, 34’ Φρεντερίκο Ντουάρτε, 59’ Μλάντεν, 90’+5’ Λομονάκο
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο (90’+3’ Μάντζης), Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (87’ Χουχούμης), Λύρατζης, Γκος (70’ Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρεσπί Ρεγκίς (86’ Παλάσιος), Καλτσάς, Μιριτέλο.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης (75’ λ.τρ. Τσάβες), Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε (76’ Ζοάο Πέντρο), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι, Φρεντερίκο Ντουάρτε (66’ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (75’ Στάγιτς), Ντίας (84’ Λομονάκο).

Σχετικές ειδήσεις