Super League, Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός 2-2: Του πήρε την... μπουκιά από το στόμα!

Newsbomb

Intime News

Super League: Με γκολ του Οικοκονόμου στις καθυστερήσεις, ο Παναιτωλικός πήρε «χρυσό» βαθμό (2-2) στην Τρίπολη κι ανάγκασε τον Αστέρα να χάσει έδαφος στη μάχη της εξάδας.

Έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για παραμονή πήρε η ομάδα του Αγρινίου, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Το γκολ του Οικονόμου, πέρα από τον Παναιτωλικό, πανηγύρισε κι η Λαμία, η οποία παρέμεινε στο +4 από τον Αστέρα στη μάχη για την είσοδο στα playoffs.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ντίαζ στο 42ο λεπτό, αλλά δεν κατάφεραν να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια, καθώς ο Μιριτέλο σκόραρε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας 1-1.

Ο Αστέρας Τρίπολης ανέτρεψε την κατάσταση, με τον Ζουκάνοβιτς στο 65’ να κάνει το 2-1, αλλά εκεί που όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν ένα πολύτιμο «τρίποντο» ήρθε ο Οικονόμου για να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 90+2’.

Στα υπολειπόμενα λεπτά (σ.σ. ο Κουμπαράκης είχε δείξει οκτώ λεπτά) οι ομάδες είχαν από μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το ματς. Τόσο ο Λομόνακο (Παναιτωλικός), όσο κι ο Μπαρτόλο (Αστέρας), όμως, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)
Κίτρινες: 67’ Γκος - 23’ Χουάνπι, 34’ Φρεντερίκο Ντουάρτε, 59’ Μλάντεν, 90’+5’ Λομονάκο
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο (90’+3’ Μάντζης), Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (87’ Χουχούμης), Λύρατζης, Γκος (70’ Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρεσπί Ρεγκίς (86’ Παλάσιος), Καλτσάς, Μιριτέλο.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης (75’ λ.τρ. Τσάβες), Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε (76’ Ζοάο Πέντρο), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρες, Χουάνπι, Φρεντερίκο Ντουάρτε (66’ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (75’ Στάγιτς), Ντίας (84’ Λομονάκο).

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved