Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός 2-1: Τα highlights του αγώνα – Έτσι ήρθε ο αποκλεισμός από το Champions League

Χρήστος Γιαννούλης Χρήστος Γιαννούλης

Μαρσέιγ – Ολυμπιακός: Δείτε πως οι «ερυθρόλευκοι», αν και προηγήθηκαν, ηττήθηκαν 2-1 στη Μασσαλία κι έμειναν εκτός συνέχειας του φετινού Champions League.

Το όνειρο της πρόκρισης στους «16» του Champions League, σταμάτησε στη Μασσαλία για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στη Μαρσέιγ δεν τα κατάφεραν, ηττήθηκαν 2-1 κι έμειναν στους τρεις βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, πλέον έχουν μπροστά τους μόνο την κατάληψη της 3ης θέσης για να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος και κατάφερε να προηγηθεί με ένα εξαιρετικό γκολ του Μαντί Καμαρά στο 33’. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν το ίδιο καλή απόδοση. Μέσω του VAR καταλογίστηκε το πρώτο πέναλτι με το οποίο ο Ντμίτρι Παγιέτ ισοφάρισε στο 55’ για τη Μαρσέιγ, ενώ ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο σκόραρε στο 75’ για να δώσει τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του.

Πλέον, ο Ολυμπιακός την τελευταία αγωνιστική θέλει να έχει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μαρσέιγ στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, έτσι ώστε να πάρει την 3η θέση και να συνεχίσει στο Europa League. Θυμίζουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Πόρτο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ οι Γάλλοι θα παίξουν στην Αγγλία με τη Μάντσεστερ Σίτι. Τόσοι οι Άγγλοι όσο και οι Πορτογάλοι, μετά και το μεταξύ τους 0-0, έχουν προκριθεί στους «16» από την πρώτη και τη δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οριστικό: Νέα παράταση του lockdown ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Τι θα πει στο διάγγελμά του