ΣΠΟΡ

Συγκλονιστικός Καπότσης: «Έχουμε πόλεμο. Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Αντετοκούνμπο»

Ολυμπιακοί Αγώνες Olympic Games

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Μάριος Καπότσης λίγες στιγμές μετά την απονομή του ασημένιου μεταλλίου με την εθνική πόλο, η οποία είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team, συγκίνησε με τα συγκλονιστικά λόγια του για την Ελλάδα

Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας τους συνέπεσε με μια από τις δυσκολότερες περιόδους της χώρας μας, η οποία έχει «χτυπηθεί» ανελέητα από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Μετά τη συγγνώμη του Γιάννη Φουντούλη μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας, ήρθαν τα ανατριχιαστικά λόγια του Μάριου Καπότση λίγες μόλις στιγμές μετά την απονομή των ασημένιων μεταλλίων.

Ο 30χρονος αθλητής υπογράμμισε ότι: «εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο».

Αναλυτικά όσα είπε...

«Είμαστε ευλογημένοι που είμαστε εδώ. Είναι πολλά τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή και θέλω να σας τα μεταφέρω. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός, είναι η μεγαλύτερη γιορτή του αθλήματος, εμείς δυστυχώς δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Έναν πόλεμο, ο οποίος είναι πολύ οδυνηρός και μας έχει επηρεάσει όλους. Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς, ανήκει σε όλους τους Έλληνες! Στους Έλληνες που αγωνίζονται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, στους Έλληνες πυροσβέστες που βοηθούν τον συνάνθρωπο τους που έχει πρόβλημα. Μου έρχονται πολλά στο μυαλό, την οικογένεια Αντετοκούνμπο που πληρώνει καταλύματα, τον κ. Γιαννακόπουλο που κάνει αναδάσωση, οικογένειες που είναι μεγάλες στην Ελλάδα κι είναι εκεί σιωπηλά και βοηθούν. Είναι πολλά αυτά που έχω να πω... Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αυτό θα πει ομάδα. Ομάδα είμαστε όλοι που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις για τις φωτιές