ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νέο «χτύπημα» στο Twitter – «Αυτά πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία»

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας «χτύπησε» για ακόμη μια φορά στο Twitter, αναφέροντας τι θα έπρεπε να διδάσκουν στα σχολεία, για να είναι η ζωή μας καλύτερη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης λόγω των απόψεων που έχει εκφράσει, μέσω των social media.

Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τα μαθήματα που θα πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία για να γίνει η ζωή μας καλύτερη.

«Αν τα σχολεία δίδασκαν πραγματικά σημαντικές δεξιότητες ζωής, όπως τα προσωπικά οικονομικά, τις αξίες των σχέσεων, τις δεξιότητες επιβίωσης, τη μαγειρική, την ψυχική υγεία, τη βιώσιμη ζωή ή το πώς να φτιάχνουμε και να κατασκευάζουμε πράγματα, θα ζούσαμε καλύτερα και αυτά είναι απλά γεγονότα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διακοπές στην Ελλάδα πριν από το Roland Garros

Την ευκαιρία να γεμίσει τις «μπαταρίες» πριν από το Roland Garros έχει αυτές τις ημέρες ο 23χρονος τενίστας. Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς είναι στους Παξούς, για κάποιες στιγμές χαλάρωσης, μετά από μια σειρά απαιτητικών τουρνουά στο χώμα.

Ο Στέφανος τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα στη συγκεκριμένη επιφάνεια, καθώς κατέκτησε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο, ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό της Ρώμης. Η πραγματική πρόκληση, όμως, είναι μπροστά του κι είναι φυσικά, το Roland Garros, στο οποίο θα κληθεί να υπερασπιστεί πολλούς πόντους στο ranking, καθώς πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ο Τσιτσιπάς θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στο major του Παρισιού την ερχόμενη Πέμπτη (19/5). Οι αγώνες του κυρίως ταμπλό θα διεξαχθούν 22 Μαΐου με 5 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Σέβομαι κάθε απόφαση που έχει πάρει ο Νόβακ Τζόκοβιτς»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προσπέρασε τον Ράφα Ναδάλ, αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς - «Είσαι έμπνευση»