ΣΠΟΡ

Ραφαέλ Ναδάλ: Επιστρέφει στη δράση ο Ισπανός θρύλος του τένις για μια τελευταία παράσταση!

Ραφαέλ Ναδάλ: Επιστρέφει στη δράση ο Ισπανός θρύλος του τένις για μια τελευταία παράσταση!

Ο Ραφαέλ Ναδάλ αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στο Australian Open, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω τραυματισμού, με το 2024 να είναι όπως όλα δείχνουν η τελευταία σεζόν της σπουδαίας καριέρας του.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Ραφαέλ Ναδάλ στην αγωνιστική δράση θα γίνει στο Australian Open τον ερχόμενο Ιανουάριο, ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/10) ο διευθυντής του τουρνουά Κρεγκ Τάιλι.

Ο Ισπανός, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι το 2024 μπορεί να είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας του, δεν έχει αγωνιστεί μετά την ήττα του στον δεύτερο γύρο από τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ, τον περασμένο Ιανουάριο στο Αυστραλιανό Όπεν του 2023 στη Μελβούρνη.

«Μπορούμε να αποκαλύψουμε αποκλειστικά εδώ ότι ο Ράφα θα επιστρέψει», είπε ο Τάιλι στο Αυστραλιανό Nine Network. «Έλειπε για το μεγαλύτερο μέρος του έτους και μιλώντας μαζί του τις τελευταίες ημέρες επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει, κάτι για το οποίο είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Είναι υπέροχο».

Ο Ναδάλ, νικητής σε 22 Grand Slam, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον λαγονοψοϊκό μυ στο αριστερό του πόδι τον Ιούνιο, αλλά πρόσφατα αποκάλυψε ότι ελπίζει να είναι ανταγωνιστικός όταν επιστρέψει στη δράση.

Ο 37χρονος είναι δύο φορές πρωταθλητής του Australian Open, έχοντας σηκώσει το τρόπαιο στο Melbourne Park, το 2009 και το 2022.

Μπορεί ακόμα να μην το έχει δηλώσει ξεκάθαρα, αλλά όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως το 2024 θα είναι η τελευταία επαγγελματική χρονιά του θρύλου του τένις, Ράφα Ναδάλ, οπότε κάθε εμφάνισή του σε τουρνουά θα είναι ιστορική!

Σχετικές ειδήσεις