ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: «Τελικός» κόντρα στη Ριμπάκινα στο WTA Finals - Η ώρα και το κανάλι

Μαρία Σάκκαρη: «Τελικός» κόντρα στη Ριμπάκινα στο WTA Finals - Η ώρα και το κανάλι
EPA/WU HAO, AΜΠΕ

Μαρία Σάκκαρη: Το πιο κρίσιμο ματς στο WTA Finals του Κανκούν δίνει η Ελληνίδα αθλήτρια, καθώς αντιμετωπίζει την Έλενα Ριμπάκινα στη «μάχη» των ηττημένων.

Η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη στο WTA Finals ήταν απογοητευτική, καθώς ηττήθηκε 2-0 σετ από την Αρίνα Σαμπαλάνκα, παίρνοντας μόλις ένα game. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, η 28χρονη ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο, ενώ λίγο αργότερα έδωσε την απάντησή της για την αντίδρασή της.

Πλέον, όλα αυτά ανήκουν στην ιστορία για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (01/11) θα αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα, στον… τελικό της στο Bacalar Group, αφού το αποτέλεσμα θα κρίνει την πορεία της στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την περσινή νικήτρια του Wimbledon αφορά το ματς των ηττημένων της πρεμιέρας, κάτι που σημαίνει πως η παίκτρια που θα πάρει τη νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρόκριση, ενώ η ηττημένη θα αποκλειστεί από τη συνέχεια, χωρίς να έχει σημασία το τελευταίο ματς του ομίλου.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τενίστριες θα τεθούν αντιμέτωπες τη φετινή σεζόν. Η ιστορία του «ζευγαριού» είναι στην ισορροπία, καθώς η 24χρονη από το Καζακστάν είχε επικρατήσει 2-1 σετ (3-6, 7-5, 6-1) το 2020 στην Αγία Πετρούπολη, ενώ η Ελληνίδα είχε πάρει τη νίκη 2-0 σετ (7-5, 6-4) στο Indian Wells το 2022.

Το πρώτο σερβίς στην αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Ελένα Ριμπάκινα έχει οριστεί για μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (00:30), αλλά ενδέχεται να καθυστερήσει, μια και στις 23:00 (ώρα Ελλάδας) θα διεξαχθεί η «μάχη» της Αρίνα Σαμπαλένκα με την Τζέσικα Πεγκούλα, τις δύο νικήτριες της πρεμιέρας στο Bacalar Group του WTA Finals που γίνεται στο Κανκούν του Μεξικού. Τα ματς θα μεταδοθούν από το Novasports 6HD.

Σχετικές ειδήσεις