ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κάνει πρεμιέρα στο Indian Wells - «Νιώθω πως έκανα μερικά βήματα πίσω»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κάνει πρεμιέρα στο Indian Wells - «Νιώθω πως έκανα μερικά βήματα πίσω»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά τα ξημερώματα του Σαββάτου την προσπάθειά του στο τουρνουά Indian Wells στις ΗΠΑ.

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας, Νο 11 στον κόσμο, πέρασε χωρίς αγώνα τον 1ο γύρο και στο 2ο θα παίξει κόντρα στον Γάλλο, Λούκας Πούιγ, προερχόμενο από τα προκριματικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίζεται έτοιμος για πρώτο σπουδαίο Masters της χρονιάς και ευελπιστεί να κάνει την καλύτερη πορεία του στο τουρνουά, ξεπερνώντας τα προημιτελικά.

Παράλληλα, σχολίασε και την «έξοδο» του από την πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης μετά από 5 χρόνια.

«Προσπαθώ να γίνω καλύτερος, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Indian Wells.

Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά και ελπίζω να τα πάω καλύτερα από τα προημιτελικά, που είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που είχα εδώ» τόνισε ο Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του για το ολλανδικό «Ziggo Sport» και συμπλήρωσε για το γεγονός ότι είναι εκτός Top 10 μετά από 5 χρόνια:

«Νιώθω πως έκανα μερικά βήματα πίσω, αντί να πάω μπροστά. Αυτό είναι απογοητευτικό. Νιώθεις πως θέλει πολύ να φτάσεις εκεί και περιμένεις άμεσα αποτελέσματα.

Δεν λειτουργεί όμως πάντα έτσι και ειδικά όταν νιώθεις ότι πας πίσω αυτό πραγματικά σε απογοητεύει. Γνωρίζω όμως βαθιά μέσα μου πως όλο αυτό είναι για το καλύτερο και απλά χρειάζεται δουλειά για να επιστρέψεις κοντά στην κορυφή».

Σχετικές ειδήσεις