ΦΑΡΜΑΚΟ

Η ΒΙΑΝΕΞ στα «Brands with History» που στηρίζουν την οικονομία και τιμήθηκαν από το Ecali Club

Η ΒΙΑΝΕΞ στα «Brands with History» που στηρίζουν την οικονομία και τιμήθηκαν από το Ecali Club

Μεγάλα brands με μακρά ιστορία που στηρίζουν την ελληνική οικονομία υποδέχτηκε και τίμησε η Διοίκηση της ΕΚΑΛΗ Α.Ε. στους χώρους του Ecali Club, σε μια ιδιαίτερη βραδιά

Με αφορμή τα 93 χρόνια λειτουργίας της ΕΚΑΛΗ Α.Ε. και των 46 του Ecali Club, εκδόθηκε το λεύκωμα επετειακού χαρακτήρα «Brands with History».

Στο λεύκωμα παρουσιάζεται η έμπνευση λαμπρών επιχειρηματιών, οι οποίοι υλοποίησαν το όραμά τους με αποτελεσματικότητα και αφοσίωση, χωρίς να σταθεί εμπόδιό τους καμία δυσκολία ή χρονική συγκυρία.

Την εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε στις Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 , παρουσίασε η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου.

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Τις απονομές του ξεχωριστού αναμνηστικού της βραδιάς -μίας πορσελάνης με τον πρώτο χάρτη της ΕΚΑΛΗΣ που εκπονήθηκε το 1921- προς τους εκπροσώπους των εταιρειών, έκαναν ο Πρόεδρος της ΕΚΑΛΗ ΑΕ κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Γεωργακάκης, το Μέλος ΔΣ κ. Αλέξανδρος Δημακόπουλος, ο κ. Κωνσταντίνος Παναγίδης στέλεχος του Ομίλου Λάτση, καθώς και εκπρόσωποι Επιμελητηρίων.

PAN 0271

Μεταξύ των εταιρειών που έλαβαν μέρος ήταν και η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, την οποία εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Αντιπρόεδρος ΔΣ και Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος.

Ο κ. Γιαννακόπουλος στο χαιρετισμό του τόνισε τις προσπάθειες των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις την ελληνική οικονομία.

Σχετικές ειδήσεις