ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΒΙΑΝΕΞ χορηγός στο συνέδριο «Δέσμευση για βιώσιμη ανάπτυξη»

Η ΒΙΑΝΕΞ χορηγός στο συνέδριο «Δέσμευση για βιώσιμη ανάπτυξη»

«17 παγκόσμιοι στόχοι για ένα καλύτερο μέλλον»

Το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη CSR HELLAS και το Συμβούλιο ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη συνδιοργάνωσαν το συνέδριο με θέμα «Δέσμευση για βιώσιμη ανάπτυξη – 17 παγκόσμιοι στόχοι για ένα καλύτερο μέλλον», την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ανάδειξης της «Ατζέντας 2030» και των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs), οι οποίοι υιοθετήθηκαν από τα 193 κράτη-μέλη του ΟΗΕ, μεταξύ των οποίων και από την Ελλάδα.

Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση για την έναρξη ενός ευρύτερου διαλόγου μεταξύ επιχειρήσεων και ενδιαφερόμενων μερών σχετικά με τους 17 Στόχους, καθώς και την αναζήτηση και παρουσίαση καλών πρακτικών που μπορούν να αξιοποιηθούν από τις επιχειρήσεις για την ενσωμάτωση των SDGs στις στρατηγικές τους.

Τρεις ήταν οι κύριες θεματικές που αναπτύχθηκαν: το πλαίσιο της «Ατζέντας 2030», η «Ατζέντα 2030» και η Επιχειρηματική Προσέγγιση, η «Ατζέντα 2030» και η Δύναμη της Συνεργασίας.

Η συμμετοχή μελών της επιχειρηματικής κοινότητας και εκπροσώπων φορέων χάραξης πολιτικής σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο ήταν μεγάλη.

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. ήταν χορηγός της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις