ΥΓΕΙΑ

Fitness, ομορφιά και ευεξία στο ALTERLIFE Beauty

Fitness, ομορφιά και ευεξία στο ALTERLIFE Beauty

Τα πιο σύγχρονα μέσα που διαθέτει η τεχνολογία και η κοσμητολογία στον τομέα της αισθητικής και της ευεξίας, συνδυάζονται με τις υπηρεσίες fitness, σε έναν ξεχωριστό χώρο που φιλοδοξεί να γίνει ένας νέος πόλος έλξης και ενδιαφέροντος, εντός του Golden Hall.

Στο ALTERLIFE Beauty του Golden Hall, από τις 21 έως 26 Ιουνίου, γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, επισκέφτηκαν το νεοσύστατο χώρο για να γνωρίσουν τις νέες θεραπείες, τις υπηρεσίες αλλά και την υψηλή ποιότητα και αισθητική του νέου κέντρου. Ιδιαίτερα, παρουσιάστηκε η συνεργασία του ALTERLIFE Beauty με τη γαλλική εταιρεία καλλυντικών και θεραπειών του ινστιτούτου Sothys Paris.

To ALTERLIFE Beauty είναι το πρώτο ινστιτούτο αισθητικής της αλυσίδας ALTERLIFE, η οποία ήδη διαθέτει 45 γυμναστήρια σε Ελλάδα και Κύπρο και θεωρείται ο leader του fitness στην Ελλάδα με πάνω από 40.000 ενεργά μέλη. Εμπνευστές και συνδημιουργοί αυτού του ξεχωριστού χώρου, είναι ο Απόστολος Βιτουλαδίτης, Γενικός Διευθυντής και η Έφη Λαψάνα, Υπεύθυνη Διασφάλισης Ποιότητας, με 20ετή επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ομορφιάς και της ευεξίας. Από το 2001 είναι συνιδιοκτήτες του Oxygen Plus στην Κέρκυρα, ενός πολυδύναμου κέντρου Άσκησης, Διατροφής και Αισθητικής. Το πολυβραβευμενο κέντρο αισθητικής, (Platinum Award, 2 Gold Awards @ Aesthetic Awards 2020) διαθέτει πλήρη τμήματα, LASER αποτρίχωσης, θεραπειών προσώπου, σώματος & spa, με εμπειρία σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής.

Το αποτέλεσμα του συνδυασμού της πολυετούς εμπειρίας, με την αναπτυξιακή δυναμική της αλυσίδας ALTERLIFE, δημιούργησε το ALTERLIFE Beauty στο Golden Hall, το οποίο ολοκληρώθηκε τα Χριστούγεννα του 2019 και έχει στόχο να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, με υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο μέλος ή μη της ALTERLIFE.

Στόχος είναι «μια ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας και ταυτόχρονα αποτελέσματα με διάρκεια». Λειτουργεί πλήρες ινστιτούτο, με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό με νέες τεχνολογίες για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Διαθέτει τρία τμήματα: Laser αποτρίχωσης με το Soprano Ice Platinum και 5ετή γραπτή εγγύηση αποτελέσματος από την ALTERLIFE Beauty, θεραπείες σώματος (αδυνάτισμα, σύσφιξη και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας) με συνδυασμό διατροφολογικής παρακολούθησης από έμπειρους ειδικούς και με τα τελειότερα μηχανήματα Cryolipolysis Clatuu Alpha (μονοσυνεδρία) και το καινούριο καινοτόμο μοντέλο της LPG Endermologie, θεραπείες προσώπου με τα προϊόντα της καταξιωμένης γαλλικής εταιρείας με πάνω από 80 χρόνια ιστορίας στο χώρο της Αισθητικής, Sothys Paris. Η Sothys είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς και των θεραπειών ινστιτούτου, με γαλλική προέλευση και δυναμική παρουσία στην Ελλάδα σε επιλεγμένα κέντρα Αισθητικής, Ιατρικής Αισθητικής και SPA για περισσότερα από 30 χρόνια. Έχει τεράστια τεχνογνωσία από το 1946, με δικά της εργαστήρια έρευνας σε φυσικά προϊόντα που παράγει η ίδια και διαθέτει πλήρεις σειρές θεραπειών για πρόσωπο, σώμα για γυναίκες και άνδρες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.