Κορονοϊός: Αύξηση κρουσμάτων και πίεσης στο ΕΣΥ – Όλα τα δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr

Βασίλης Σκουλαράκος

Τα επιδημιολογικά δεδομένα στο Infographic του Newsbomb.gr
Newsbomb.gr

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Μετά από αρκετές μέρες τα κρούσματα στη χώρα ξεπέρασαν τις 3.000 - Προβληματίζει η αύξηση των κρουσμάτων, την ώρα που αρχίζει να πιέζεται πολύ το ΕΣΥ στη βόρεια Ελλάδα. Όλα τα στοιχεία στο Infographic του Newsbomb.gr.

Λίγο πάνω από τις 3.000 είναι ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα, Τρίτη (12/10), φτάνοντας σε πολύ υψηλά μετά από αρκετές ημέρες.

Για το λόγο αυτό, οι επιστήμονες καλούν συνεχώς τους πολίτες, ιδίως τις μεγαλύτερες ηλικίες, να σπεύσουν άμεσα να εμβολιαστούν.

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 3.065 νέες μολύνσεις, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 682.394 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 32, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 15.210 θάνατοι. Tο 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 336 (61.6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 έτη. To 80.4% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φώφη Γεννηματά: «Δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - Προέχει η υγεία μου»

Σεισμός στην Κρήτη: Έληξε ο συναγερμός για τσουνάμι - Ανησυχία για τη μικρή μετασεισμική ακολουθία

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα με 800 ευρώ τον μήνα - Ποιους αφορά

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved