ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώπιον του εισαγγελέα ο Τ. Μπαλτάκος για το επίμαχο βίντεο

Ενώπιον του εισαγγελέα ο Τ. Μπαλτάκος για το επίμαχο βίντεο

Θα ερωτηθεί και αν επιθυμεί την ποινική δίωξη του κ. Κασιδιάρη.

Ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Καλλιόπης Νταγιάντα, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα για το επίμαχο βίντεο της συνομιλίας με τον Ηλία Κασιδιάρη, καλείται σήμερα να καταθέσει ως μάρτυρας ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος.

Η κ. Νταγιάντα καλείται να διερευνήσει εάν έχει τελεστεί από μέρους του Ηλία Κασιδιάρη το κακούργημα της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Ο Τ. Μπαλτάκος αναμένεται να ερωτηθεί για το χρόνο και τον τόπο που έγινε η συζήτηση που καταγράφηκε παρανόμως και αν θυμάται ότι υπάρχουν και άλλα κομμάτια της συνομιλίας. Παράλληλα θα ερωτηθεί κατά πόσο επιθυμεί την ποινική δίωξη του Ηλία Κασιδιάρη.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλλιόπη Νταγιάντα που ανέλαβε την έρευνα, ήδη με έγγραφό της έχει ζητήσει από τη Βουλή τη διαβίβαση των πρακτικών και του βίντεο που κατέθεσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν θα αφήσει την υπόθεση Μπαλτάκου να γίνει πλυντήριο της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής, ενώ διαμηνύεται ότι δεν θα επιτραπεί στη Χρυσή Αυγή να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής, αποπροσανατολίζοντας την κυβέρνηση από τον κεντρικό στόχο που είναι τώρα η έξοδος της χώρας στις αγορές.

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Δεν ξέρω ποιούς έχει παγιδεύσει η Χ.Α.!

Πότε οι «κασέτες» ρίχνουν κυβερνήσεις

Για άλλη μια φορά διεθνώς ρεζίλι

Σαμαράς: Πολέμησα τη Χ.Α. σκληρότερα από οποιοδήποτε άλλο

Με ποιους βουλευτές μιλούσε ο Κασιδιάρης

Εθνικές εκλογές εδώ και τώρα

Ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να ρίξει την κυβέρνηση

Παραίτηση της κυβέρνησης και επειγόντως εκλογές…

Θύελλα αντιδράσεων για την υπόθεση Μπαλτάκου

Τι φοβούνται στο Μαξίμου μετά το βίντεο Μπαλτάκου - Κασιδιάρη