Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβα» Καμμένου: Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή - Μπορεί να νομίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι (vid)

Newsbomb

Αντιδράσεις και προβληματισμό προκαλούν οι νέες δηλώσεις του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος άφησε την Πέμπτη (29/03/2018) αιχμές για την ιδεολογική τοποθέτηση της τωρινής κυβέρνησης.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τις δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου στον ΑΝΤ1

«Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή… Από εκεί πηγάζει και το στρες των 53 ή 53 plus», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής δεν δίστασε να επιτεθεί εκ νέου στο συνάδελφό του από τους ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, επαναλαμβάνοντας ότι θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, μετά τις δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη (29/03/2018) και προκάλεσαν σάλο.

Διαβάστε σχετικά:

Αναφερόμενος, εξάλλου, στο Σκοπιανό, ο Δημήτρης Καμμένος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή συμφωνία για το Σκοπιανό, αλλά ακόμα και αν έρθει οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Κληθείς να σχολιάσει πώς ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να εμποδίσει τη συμφωνία για το ονοματολογικό, όπως διαμηνύει, απάντησε ότι «θα μπορούσαμε να πάρουμε το υπουργείο Εξωτερικών».

Τέλος, εκτίμησε πως οι εκλογές μπορούν να γίνουν νωρίτερα από το τυπικό τέλος της τετραετίας, «γιατί», όπως είπε, «η βασική εντολή διακυβέρνησης που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λήγει τον Ιανουάριο του ’19 και όχι το Σεπτέμβριο του ‘19».