ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπιανό - Δημήτρης Καμμένος: Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς Τσίπρα για «Gorna Makedonija»

Σκοπιανό - Δημήτρης Καμμένος: Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς Τσίπρα για «Gorna Makedonija»

Με αιχμές κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τα όσα είχε δηλώσει την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες, για το Σκοπιανό, μίλησε την Κυριακή (25/03) ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος.

Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός είχε απαντήσει σε ερώτηση Σκοπιανής δημοσιογράφου: «Εύχομαι σε λίγους μήνες να συστήνεστε εδώ ως εκπρόσωπος της Gorna Makedonija».

«Δεν κατανοώ τη σκοπιμότητα της αναφοράς από τον πρωθυπουργό... Φάνηκε σα να είναι επίσημη θέση», σχολίασε ο κ. Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Θα μπορούσα να το πω εγώ, θα μπορούσε να το πει κάποιος άλλος συνάδελφος βουλευτής, αλλά από τον πρωθυπουργό δεν το κατανοώ γιατί έγινε η αναφορά» πρόσθεσε.

Εκτίμησε δε, ότι η αναφορά του κ. Τσίπρα περί «Gorna Makedonija», τη στιγμή των διαπραγματεύσεων από το Νίκο Κοτζιά, «έκαψε» τη συγκεκριμένη πρόταση.

«Μετά βγήκε ο Ζάεφ, και το ωραίο ήταν ότι δεν του άρεσε το όνομα, τους χαρίζουμε όνομα και δεν το θέλουν, και δε θέλουν και αλλαγές στο σύνταγμα», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Σχετικές ειδήσεις