ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Dacia μετατρέπει το Jogger σας σε αυτοκινούμενο

Η Dacia μετατρέπει το Jogger σας σε αυτοκινούμενο

Χάρη σε ένα νέο αξεσουάρ η Dacia προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να μετατρέψουν το Jogger τους σε όχημα κατάλληλο για κάμπινγκ.

Του Γιάννη Σκουφή

Η Dacia γνωρίζει πως η πλειονότητα όσων επιλέγουν ένα Jogger είναι οικογενειάρχες που αναζητούν όχι μόνο χώρους για έως και επτά άτομα αλλά και που συνηθίζουν να κάνουν εξορμήσεις στην ύπαιθρο.

Για αυτό το λόγο ανάμεσα στη νέα γκάμα των αξεσουάρ που ανακοίνωσε η ρουμανική εταιρία για τα Duster, Sandero, Sandero Stepway, υπάρχει και το ειδικό Sleep Pack για το Jogger.

Πρόκειται για ένα πακέτο που περιλαμβάνει ένα στρώμα που τοποθετείται πάνω από τα αναδιπλωμένα καθίσματα της δεύτερης σειράς. Επιπλέον, υπάρχει το InNature Sleep Pack+ που έχει ένα μεγαλύτερο πακέτο με περσίδες συσκότισης για όλα τα παράθυρα.

Η κορυφαία επιλογή είναι το InNature Sleep Pack Ultimate που προσφέρει μία ευρύχωρη σκηνή που εκτείνεται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και δημιουργεί ένα θάλαμο ανάμεσα στις ανέσεις του αυτοκινήτου και τις ανέσεις της σκηνής.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες του Duster μπορούν να επιλέξουν ένα πακέτο εκτός δρόμου, με πρόσθετα σκαλοπάτια στο πλάι, αυτοκόλλητα και μια σχάρα ποδηλάτων που τοποθετείται στον κοτσαδόρο.

Οι ιδιοκτήτες του Sandero Stepway έχουν επίσης διάφορες επιλογές όπως μπάρες οροφής, πατάκια δαπέδου και κιτ αποθήκευσης στο χώρο αποσκευών. Τα στάνταρ αξεσουάρ του Sandero περιλαμβάνουν μπάρες οροφής, πατάκια δαπέδου και μαρσπιέ για το χώρο αποσκευών.

Το Jogger πάντως είναι αυτό που θεωρείται το πιο εκδρομικό μοντέλο της Dacia, και λογικά διαθέτει και την πιο εκτεταμένη σειρά αξεσουάρ. Είναι μεγαλύτερο από το Duster, εξοπλισμένο με έναν στάνταρ υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1.0 TCe 110, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η έκδοση υγραερίου του που μειώνει κατά πολύ το κόστος μετακίνησης.