ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κλασσικά αυτοκίνητα: Ο Lewis Hamilton και η Eleanor

Κλασσικά αυτοκίνητα: Ο Lewis Hamilton και η Eleanor

Λίγο πριν ξεκινήσει τις δοκιμές για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 Ο Lewis Hamilton πέρασε τα Σαββατοκύριακά του σαν κοινός θνητός. Έβγαλε βόλτα το σκύλο του και τα... αυτοκίνητά του.

Παρακολουθώντας το Instagram του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1 Lewis Hamilton κινδυνεύουμε να τρελαθούμε . Τη μία βγάζει βόλτα το Pagani Zonda και την άλλη εμφανίζεται με μία ρεπλίκα του Ford Mustang Shelby GT500 Eleanor από την ταινία Gone in 60 seconds (του 2000).

Την χαλαρή φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο Hamilton στο Instgram και μας άφησε να φανταστούμε την κίνηση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της F1 με το δημιούργημα της Classic Recreations, μιας ρεπλίκα δηλαδή του αυτοκινήτου της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.

Πρόκειται για ένα τετράτροχο βασισμένο (οπτικά) στη θρυλική Ford Mustang Shelby GT500 του 1967 με κάποιες αλλαγές. Για να κατασκευαστεί χρειάστηκαν περισσότερες από 2000 εργατοώρες. Κάτω από το αμάξωμα κρύβεται ένα μοτέρ 7000 κ.εκ. V8 βελτιωμένο το οποίο συνδέεται με έναν 5-τάχυτο Tremec T5 κιβώτιο.

Το 2002, ο Carroll Shelby έδωσε την άδειά του στην εταιρία Classic Recreations να φτιάχνει και να πουλά τέτοια αντίγραφα

Σχετικές ειδήσεις