GOSSIP

Πώς γλιτώνουν από τις ατυχίες της στιγμής οι γαλαζοαίματοι;

Πώς γλιτώνουν από τις ατυχίες της στιγμής οι γαλαζοαίματοι;

Πώς είναι σίγουροι, για παράδειγμα, πως τα ρούχα τους δε διαφανίζουν;

Το να έχεις βασιλικό τίτλο δεν είναι παιχνίδι. Η βασιλική οικογένεια τηρεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο- εκτός από τον τρόπο ζωής- στη μόδα και την ομορφιά εδώ και δεκαετίες, ίσως και αιώνες. Μερικοί κανόνες τους δείχνουν λογικοί, ενώ άλλοι μοιάζουν κάπως περίεργοι και πρωτάκουστοι. Όταν, όμως, παρακολουθείσαι στενά από τόσους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, ξέρεις ότι η εμφάνισή σου πρέπει να είναι προσεγμένη από την κορυφή ως τα νύχια. Να μην υπάρχει ψεγάδι, γιατί αυτό θα σχολιαστεί.

Και μπορεί όλοι να γνωρίζουμε ότι οι γαλαζοαίματες δεν μπορούν να βάφουν τα νύχια τους σε έντονο χρώμα, ούτε να φορούν την τιάρα οποτεδήποτε, αλλά υπάρχουν και κάποια βασιλικά στυλιστικά tricks – θα τα βρεις στην παρακάτω gallery- τα οποία «προστατεύουν» και σώζουν τις royals σε ατυχείς ή περίεργες στιγμές. Γιατί άραγε η Βασίλισσα Ελισάβετ φορά σύνολα σε έντονο χρώμα ή γιατί η Πριγκίπισσα Diana κρατούσε πολύ κοντά στο στήθος της το clutch bag της; Για όλα υπάρχει απάντηση, γιατί εντός και εκτός βασιλικών ανακτόρων τίποτα δε γίνεται τυχαία.

1)Φορούν strapless σουτιέν ή ειδικά εσώρουχα, τα οποία είναι ραμμένα πάνω στο ρούχο, για να μη διαγράφεται τίποτα.

2)Φορούν δίχτυ μαλλιών. Οι royal κυρίες φορούν δίχτυ, για να μην πετάνε τούφες ή φύτρες, ειδικά όταν έχουν πιάσει σε κότσο τα μαλλιά τους.

3)Κρατούν το clutch bag κοντά στο στήθος. Κι αυτός είναι ένας τρόπος να αποφευχθούν τυχόν «ατυχήματα» την ώρα που οι royal κυρίες βγαίνουν από τα αυτοκίνητα και τις πιάνει ο φωτογραφικός φακός.

4)Κρατούν το clutch bag κοντά στο στήθος. Κι αυτός είναι ένας τρόπος να αποφευχθούν τυχόν «ατυχήματα» την ώρα που οι royal κυρίες βγαίνουν από τα αυτοκίνητα και τις πιάνει ο φωτογραφικός φακός.

5)Φορούν παπούτσια σε ένα νούμερο μεγαλύτερο. Ο λόγος; Θέλουν να αποφύγουν τις φουσκάλες και την κούραση όταν έχουν να σταθούν για πολλές ώρες όρθιες.

6)Φορούν σύνολα σε έντονα χρώματα. Η Βασίλισσα Ελισάβετ φορά έντονα μονοχρωματικά σύνολα όχι επειδή αγαπά το χρώμα, αλλά διότι θέλει να διακρίνεται εύκολα μέσα στο πλήθος. Η ίδια, μάλιστα, δηλώνει πως δε φοράει ποτέ μπεζ, γιατί τότε κανείς δε θα καταλάβαινε ποια είναι.