MEN'S GUIDE

6 tips για να έχεις ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού

6 tips για να έχεις ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού

Υπάρχουν κάποιοι άτυποι κανόνες για να πάει καλά ένα πρώτο ραντεβού και να υπάρξει και δεύτερο.

Να σημειώσουμε εδώ, πως αρχικά όλα ξεκινούν από την καλή χημεία, αν αυτή υπάρχει τότε μπορούμε να μιλήσουμε και για τα υπόλοιπα που μπορείς να κάνεις ή να μην κάνεις για να έχεις ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού.

1. Πού θα πάτε

Πάρα πολύ βασικό, το να δείξεις ότι ενδιαφέρθηκες για το πού θα πάτε. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να της προτείνεις να πάτε για φαγητό και να την ρωτήσεις ποιες γεύσεις ή κουζίνα της αρέσει, δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύ ακριβό, αλλά να είναι κάπου που να ξέρεις ότι θα έχει λογικά καλές προτάσεις. Αν πάλι δεν θέλεις να πάτε για φαγητό, πρότεινε ένα μπαρ, το οποίο όμως να μην είναι και συνοικιακό καφέ. Αν πάλι σου πει όχι στις παραπάνω προτάσεις και θέλει εκείνη να πάτε κάπου συγκεκριμένα, άστην να το πάρει πάνω της, αλλά κάνε πρώτα τις προτάσεις σου.

2. Προσοχή στις ερωτήσεις σου

Δείξε ενδιαφέρον για όλα όσα κάνει, για τη δουλειά της, τα χόμπι της, για την καθημερινότητά της γενικά. Προσπάθησε να γίνει κατανοητό ότι το ενδιαφέρον σου είναι πραγματικό και όχι επιφανειακό. Σε αυτό το σημείο πρόσεχε το να μη γίνεις αδιάκριτος, κανείς δεν θέλει να αισθάνεται ότι τον ανακρίνουν ή τον κατακρίνουν. Άσε χώρο και χρόνο στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου για να ανοιχτεί σταδιακά. Εξάλλου, αν το φλερτ είναι αμοιβαίο θα θελήσει και εκείνη να το κάνει για να γνωριστείτε καλύτερα.

Διαβάστε τα άλλα 4 tips στο Ratpack.gr