ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Το «Red Notice» του Netflix αποκτά όχι ένα, αλλά δύο σίκουελ!

Red Notice Netflix
Τα γυρίσματα των νέων ταινιών αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2023
Netflix

Οι δύο συνέχειες της πιο επιτυχημένης ταινίας του Netflix θα γυριστούν back to back.

Το Red Notice του Netflix, αποκτά όχι ένα αλλά δύο σίκουελ τα οποία μάλιστα θα γυριστούν back to back, σύμφωνα με το Deadline.

Στο σκηνοθετικό τιμόνι των δύο νέων ταινιών θα επιστρέψει ο Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ, ενώ και η λαμπερή τριπλέτα του καστ, Ντουέιν Τζόνσον, Γκαλ Γκαντότ και Ράιαν Ρέινολντς θα επιστρέψει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τα σχέδια κάνουν λόγω για έναρξη της παραγωγής των δύο ταινιών στις αρχές του 2023, κάτι βέβαια που θα εξαρτηθεί και από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις των διάσημων ηθοποιών, που αν αναλογιστούμε αυτές της Γκαντότ, δεν είναι και λίγες...

Αν και το Netflix ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα επίσημα, πηγές κάνουν λόγο ότι στο καστ πρόκειται να προστεθούν και άλλοι πασίγνωστοι αστέρες του Χόλιγουντ, θυμίζοντας κάτι από την παρέλαση των σταρ στις ταινίες Ocean's Eleven.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό, ο Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ανέφερε ότι μια δεύτερη ταινία είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί.

Σαν να μας προετοίμαζε, έλεγε χαρακτηριστικά: «Αν κάναμε ένα σίκουελ, το λογικό θα ήταν να κάναμε δύο και τρία φιλμ μαζί back-to-back. Είναι μια εξαιρετικά μεγάλη παραγωγή και αν μπορέσεις να τα βάλεις μαζί θα είναι καλύτερα για όλους. Ειδικά για τη δική μου ψυχική υγεία».

Το Red Notice αποτελεί την ακριβότερη παραγωγή του Netflix. Κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα στις 12 Νοεμβρίου, κάνοντας το μεγαλύτερο άνοιγμα που έχει κάνει ποτέ ταινία του Netflix και πλέον έχει αναδειχτεί στην πιο επιτυχημένη ταινία στην ιστορίας της πλατφόρμας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Oh My God: Δείτε το νέο βιντεοκλίπ της Adele

Ο «αναρχοαυτόφωτος» Τζίμης Πανούσης: Τέσσερα χρόνια από το φευγιό του λείπει περισσότερο από ποτέ

Πέθανε διάσημη τραγουδίστρια της ροκ μετά από μάχη με τον καρκίνο