ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταρ του «Wednesday» περπάταγε στα 4 και έκανε παρκούρ για το ρόλο

Wednesday netflix
Wednesday και Enid
Netflix

Η χαριτωμένη λυκάνθρωπος του Wednesday περιγράφει τις... ικανότητες που έπρεπε να αποκτήσει για τον ρόλο της Enid Sinclair.

Η σταρ του τηλεοπτικού χιτ, Wednesday, Έμα Μάγιερς, αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να υποβληθεί σε ειδική εκπαίδευση… λυκάνθρωπου για τον ρόλο της στην σκοτεινή, μυστηριώδη, viral σειρά του Netflix.

Η ηθοποιός υποδύεται στην σειρά τη φοιτήτρια της Ακαδημίας Nevermore, Enid Sinclair η οποία προσπαθεί να γίνει φίλη της Wednesday και μοιράζεται αρκετές σκηνές με τον ομώνυμο χαρακτήρα που υποδύεται η Τζένα Ορτέγκα. Η Enid προέρχεται από μια οικογένεια λυκανθρώπων, αν και δυσκολεύεται να μεταμορφωθεί πλήρως κατά την πρώτη σεζόν.

Δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση για τη δημιουργία της νεανικής υπερφυσικής σειράς, η Μάγιερς δήλωσε ότι πέρασε πολύ χρόνο περπατώντας «στα τέσσερα» για να προετοιμαστεί για το ρόλο της.

Συγκεκριμένα, στο φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς, ο χαρακτήρας της μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο. Η Μάγιερς εξήγησε τον αγώνα και τις προσπάθειες που έκανε για να υποδυθεί πιστά το μυθικό και τρομακτικό αυτό πλάσμα, ενώ ανέφερε ότι έπρεπε να πάει σε boot camp για λυκάνθρωπους για τον ρόλο.

«Πήγαμε μια φορά το boot camp για λυκάνθρωπους πριν το έκτο επεισόδιο, σύμφωνα με το οποίο στο Nevermore μάς επισκέπτονται οι γονείς, οι οικογένειες, τα αδέρφια και έπρεπε να μας βάλουν στο πνεύμα του λυκάνθρωπου», ανέφερε η ηθοποιός στο «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, την περασμένη Πέμπτη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός εξήγησε τι σημαίνει «boot camp για λυκάνθρωπους» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για ορισμένες από τις ασκήσεις που έκανε πρόβα με τους… λυκάνθρωπους συμπρωταγωνιστές της στο Wednesday.

«Δεν έχω κάνει ποτέ τόσο πολύ παρκούρ στη ζωή μου», σημείωσε. «Έτρεχα στο πάτωμα στα τέσσερα, πηδώντας πάνω από πράγματα.

Είχαμε τους κασκαντέρ που παρίσταναν τα πρόβατα και σερνόμασταν γύρω, κυκλώνοντάς τους. Νομίζω ότι όποιος περνούσε από εκεί θα αναρωτιόταν "Τι συμβαίνει εκεί μέσα;"».

To Netflix έδωσε το πράσινο φως για τη 2η σεζόν του «Wednesday»

«Το παγκόσμιο φαινόμενο θα επιστρέψει», στο Netflix για δεύτερη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η συνδρομητική πλατφόρμα με ένα βίντεο στα social media.

Η ανανέωση για μια δεύτερη σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη. Πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή το Wednesday είναι στο Top 10 του Netflix για έκτη εβδομάδα σε 93 χώρες του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα. Μάλιστα, στις τρεις εβδομάδες από την κυκλοφορία της, η σειρά είχε ξεπεράσει τις 1 δισεκατομμύριο ώρες τηλεθέασης, σαρώνοντας τα ρεκόρ. Επίσης, βρίσκεται στην κορυφή του εβδομαδιαίου Top 10 που ανακοινώνει το Netflix και στη δεύτερη θέση, πίσω από το Stranger Things, της λίστας με τις 10 πιο επιτυχημένες αγγλόφωνες σειρές στην ιστορία του Netflix.

H Jenna Ortega, έχει αναδειχτεί σε νέο είδωλο και έχει λάβει εγκωμιαστικές κριτικές και θετικά σχόλια για την ερμηνεία της στην κωμική σειρά τρόμου του Μπάρτον την οποία πολλοί χαρακτηρίζουν ως μια πιο σκοτεινή εκδοχή του Χάρι Πότερ.


Για την ιστορία, η σειρά των 8 επεισοδίων που έχει κάνει όλο τον πλανήτη να χορεύει στους ρυθμούς της Wednesday, αποτελεί το τηλεοπτικό ντεμπούτο του θρυλικού Τιμ Μπάρτον και νέο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας.

Διαβάστε επίσης

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – Ανακοινώθηκε η 2η σεζόν του «Wednesday»

Όταν ο Χάνιμπαλ Λέκτερ συνάντησε τη Wednesday Addams

To «Wednesday» του Netflix είναι το νέο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας