ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όταν ο Χάνιμπαλ Λέκτερ συνάντησε τη Wednesday Addams

Wednesday Addams Χάνιμπαλ Λέκτερ
Wednesday Addams και Χάνιμπαλ Λέκτερ

Ο Άντονι Χόπκινς μιμείται το «Χέρι» της Οικογένειας Άνταμς στο Instagram.

Η Wednesday Addams κατάφερε να κερδίσει μέχρι και τον «Hannibal Lecter», Σερ Άντονι Χόπκινς. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος είναι πολύ ενεργός στα social media, ανέβασε ένα νέο βίντεο μιμούμενος το Thing (Πράγμα), το περιβόητο «Χέρι» της Wednesday.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram ο Άντονι Χόπκινς, βλέπουμε το Thing να παίζει πιάνο και να γίνεται viral. Στη λεζάντα του μάλιστα, ο ηθοποιός έγραψε και το εξής λογοπαίγνιο: «Χαρούμενη Τετάρτη. Πράγματα συμβαίνουν όταν ένα ηθοποιός έχει ελεύθερο χρόνο στα χέρια του».

Πρέπει να σημειωθεί ότι στη σειρά Wednesday του Τιμ Μπάρτον στο Netflix, το «Πράγμα» (Thing) υποδύεται ο Βίκτορ Ντορομπάντου. O Τιμ Μπάρτον έψαχνε έναν πραγματικό ηθοποιό να ενσαρκώσει το περίφημο «Χέρι» της Οικογένειας Άνταμς, αποφεύγοντας την τεχνολογία του CGI.

«Ξεκινήσαμε για να βρούμε έναν ηθοποιό που θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο. Κάποιον που να έχει τη σωστή εμφάνιση στα χέρια, που να έχει εύστροφα δάχτυλα, που να μπορεί να κάνει όλες αυτές τις κινήσεις. Επίσης, θα έπρεπε να είναι αρκετά νέα και εύπλαστα ώστε να χωρούν σε πολύ άβολες καταστάσεις». Έτσι η ομάδα επέλεξε τον Ντορομπάντου για τη δουλειά, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως μάγος.

Το Thing ήταν βασικό στοιχείο στην οικογένεια Άνταμς από τη δεκαετία του 1930, όταν ο χαρακτήρας δημιουργήθηκε από τον Τσαρλς Άνταμς, με ρόλους σε αρκετές σειρές Addams Family και spinoffs από τότε.

«Είναι πολύ δύσκολο να το δημιουργήσεις από την αρχή μέχρι το τέλος», είπε ο Ντορομπάντου. «Ακόμη και με τον τρόπο που μιλάει, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κινήσεις που μπορούν να εκφράσουν συναισθήματα».

Η Τζένα Ορτέγκα, που παίζει την Wednesday, ένιωσε πολύ γρήγορα άνετα με το γεγονός ότι έπρεπε να μιλάει σε ένα χέρι. «Ειλικρινά δεν ήταν καθόλου δύσκολο», είπε η ηθοποιός. «Ήταν πιο δύσκολο όταν έπρεπε να αλληλεπιδράσω μαζί του και έπρεπε να προσποιηθώ ότι ήταν εκεί», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

To «Wednesday» του Netflix είναι το νέο φαινόμενο της ποπ κουλτούρας

Η Jenna Ortega είχε Covid στα γυρίσματα του viral χορού της Wednesday

Χριστούγεννα στο Netflix με «Emily in Paris» και «Knives Out»