SEX

Μερικά ακόμη κόλπα για μια sexy κορύφωση

Μερικά ακόμη κόλπα για μια sexy κορύφωση

Το sex θέλει ποικιλία, θέλει φαντασία. Η ρουτίνα σκοτώνει την επιθυμία και κάποια στιγμή καταστρέφει τις σχέσεις. Δε χρειάζονται extreme πράγματα πάντοτε για να ανεβάσεις την ένταση.

Υπάρχουν και πιο απλές λύσεις για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και όχι μόνο. Δοκίμασέ τα και δε θα χάσεις.

- Θυμήσου την εφηβεία σου. Τότε που χωνόσουν σε πάρκα και εισόδους πολυκατοικιών και προσπαθούσατε μισοντυμένοι να ολοκληρώσετε. Κάντο ξανά αλλά ως παιχνίδι. Μην ξεντυθείτε, στριμωχτείτε, ξαναγίνετε έφηβοι.

- Δοκιμάστε να χαιδέψετε όχι ο ένας τον άλλον αλλά ο καθένας τον εαυτό του. Εσείς κάνετε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλά και το έτερο ήμισυ παρακολουθεί. Και τούμπαλιν.

- Κάντε μια βόλτα στην εξοχή, σε μια προσεκτικά επιλεγμένη εξοχική τοποθεσία και κυληστείτε στα γρασίδια. Για κάποιους είναι φαντασίωση για άλλους είναι κάτι που το απολαμβάνουν όποτε μπορούν. Αρκεί να νιώθετε ασφαλείς.

- Φτιάξε πρωινό στο κρεβάτι. Θα μου πεις τι σχέση έχει αυτό; Πολύ απλά μια μέρα που έχεις περιθώριο χρόνου κάνε ό,τι θα έκανες αν ήσουν διακοπές. Φτιάξε ένα μεγαλόπρεπο πρωινό και κάτσε στο κρεβάτι να το απολαύσεις. Θα χαλαρώσετε και όταν χαλαρώνετε όλα πηγαίνουν καλύτερα. Άσε που κάτι πρέπει να κάνεις για να κάψεις τις θερμίδες του πρωινού.

- Χαζεψτε μαζί sites ερωτικού περιεχομένου. Αν θέλετε ο υπολογιστής να μη σας χωρίζει ιδού μια λύση. Πιάστε την κουβέντα για αυτά που βλέπετε και αφού καταλήξετε στο τι σας κάνει κλικ και των δύο περάστε στην πρακτική.

- Τηλεφωνηθείτε λίγο πριν το σχόλασμα από τη δουλειά και κανονίστε με το που θα μπείτε στο σπίτι να γδύσει ο ένας τον άλλον. Αφενός θα έχει πλάκα, αφετέρου θα σας αποσυμφορήσει από την ένταση της ημέρας και θα έχετε την κατάληξη που επιθυμείτε.

Σχετικές ειδήσεις