ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος-Έκλειψη στο Σκορπιό: Μάθε αν επηρεάζεσαι

Πανσέληνος-Έκλειψη στο Σκορπιό: Μάθε αν επηρεάζεσαι

Ταύροι και Σκορπιοί είναι οι πρώτοι αλλά όχι οι μόνοι

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται 05/05, 20:24 ώρα Ελλάδας, στις 14° 58’ του Σκορπιού, η οποία είναι και η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη του 2023. Επηρεάζει Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στις 14-15 μοίρες.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, σε πολύ κοντινή απόσταση, θα δηλώσει το "παρών" σε αυτή την Πανσέληνο, φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις, αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις, στα επαγγελματικά, τα ερωτικά, τα οικονομικά και τις σχέσεις τόσο των παραπάνω ζωδίων, όσο και σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που θα χρειαστεί να έχουν γρήγορα αντανακλαστικά και πρόθυμα να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλιώς θα βρεθούν προ τετελεσμένων.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια ζώδια θα βρεθούν σε κρίσιμη καμπή με την Πανσέληνο-έκλειψη στον Σκορπιό:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή και να προβείς σε αλλαγές ουσίας, ώστε να έχεις τη βελτίωση που επιθυμείς. Ωστόσο, θα χρειαστεί να παραμείνεις ψύχραιμος/η, για να διαχειριστείς όσο το δυνατό καλύτερα όλα τα καινούργια δεδομένα που θα εμφανιστούν, για να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά τους άλλους τις ικανότητές σου, αλλά και το μέχρι πού μπορείς να φτάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr