ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κως: «Ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό της» - Τι υποστηρίζει η μητέρα της 27χρονης

Κως: «Ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό της» - Τι υποστηρίζει η μητέρα της 27χρονης

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω υποστηρίζει ότι ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της αποκλείεται να σχετίζεται με τον θάνατό της.

Σθεναρά υπερασπίζονται τον σύντροφο της 27χρονης Αναστάζια οι γονείς και ο αδερφός της και δηλώνουν κατηγορηματικά αντίθετοι απέναντι σε όσα ακούγονται ή υπονοούνται.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω υποστηρίζει ότι ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της αποκλείεται να σχετίζεται με τον θάνατό της. Η μητέρα της Αναστάζια, συγκεκριμένα, ξεκαθαρίζει τους λόγους για τους οποίους θεωρεί τον σύντροφο της κόρης της, Μιχάλ, αθώο, ενώ ρίχνει ευθύνες στους αστυνομικούς που άργησαν τις έρευνες.

Σε ανάρτησή της σε ομάδα στο Facebook, έγραψε: «Eίμαι η μητέρα της Αναστασίας και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου. Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πως βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωι. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση».

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος φίλος της Αναστάζια επέστρεψε στην Πολωνία μαζί με τη μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας μετά τη συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε.

Τον 28χρονο έχουν υποστηρίξει και ο πατέρας και ο αδερφός της κοπέλας. «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δε θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, αυτός εργαζόταν», τόνισε ο πατέρας της.

Αντίστοιχα, ο αδερφός της νεαρής ξεκαθαρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του βάζουν το χέρι τους στη φωτιά πως ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια δεν εμπλέκεται στην δολοφονία της.

«Κόβω το χέρι μου. Είμαι σίγουρος 100%. Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε», είπε χαρακτηριστικά.

«Η καρδιά μου αιμορραγεί...», λέει ο σύντροφος της Αναστάζια

«Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή ζωή. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου, ήταν το άλλο μου μισό. Τώρα απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην κόλαση», είπε σε νέες του δηλώσεις ο σύντροφος της Αναστάζια, ο οποίος δείχνει συντετριμμένος.

Αλλάζει την κατάθεσή του ο Μπαγκλαντεσιανός - Αρνείται τη σεξουαλική επαφή

Ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί βρίσκεται αυτή την ώρα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αλλοδαπός άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίζεται ότι δεν είχαν σεξουαλική επαφή και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της.

Ο υπήκοος Μπαγκλαντές συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής και θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής στην Κω.

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα και δηλώνει πως δεν έχει κάνει τίποτα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 32χρονου υποστηρίζει πως η κατηγορία είναι για αρπαγή και δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι πήρε την κοπέλα από το μίνι μάρκετ και πήγαν σπίτι του γιατί η ίδια ήθελε να πάει τουαλέτα και στη συνέχεια ήπιαν μερικές μπίρες. Αργότερα την πήγε με το μηχανάκι πίσω στο σημείο απ' όπου την πήρε και την παρέδωσε στον σύντροφό της.

Στο σπίτι την ώρα που πήγε ο Μπαγκλαντεσιανός με την κοπέλα ήταν και ο συγκάτοικός του.

Οι ισχυρισμοί αυτοί αλλάζουν και τα δεδομένα της κατάθεσης του συντρόφου της Αναστάζια, ο οποίος υποστήριξε ότι βρισκόταν στη δουλειά εκείνη την ώρα και μάλιστα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει φαινόταν ότι δεν πήγε να την παραλάβει. Ο 28χρονος Πολωνός δεν θεωρήθηκε ύποπτος και του επιτράπηκε από την Αστυνομία να επιστρέψει στην Πολωνία μαζί με τη μητέρα της 27χρονης.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια της κοπέλας είναι κατηγορηματική στο ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία ο σύντροφός της.

Σχετικές ειδήσεις