ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Έσωσα τελευταία στιγμή την κόρη μου» - Μητέρα θύματος αποκαλύπτει το κύκλωμα μαστροπείας

Κύκλωμα μαστροπών
Η 25χρονη που θεωρείται αρχηγός του κυκλώματος μαστροπών

Μητέρα ανηλίκου θύματος κατάφερε να σώσει το κορίτσι της την τελευταία στιγμή από τα νύχια της 25χρονης που ήταν η αρχηγός του κυκλώματος μαστροπών

Το κύκλωμα μαστροπείας με «εγκέφαλο» μια 25χρονη απο τον Ασπρόπυργο και βασικό συνεργό τον συνομήλικο σύντροφό της, ο οποίος έχει.... αδυναμία στα όπλα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του Newsbomb, άπλωνε τα πλοκάμια του κυρίως σε κλαμπ της Αθήνας. Παρίσταναν τους πελάτες, προσέγγιζαν τις ανήλικες, έχτιζαν φιλικές σχέσεις μαζί τους και στη συνέχεια έταζαν εύκολο χρήμα, ωθόντας τα κορίτσια στην πορνεία.

Μητέρα ανηλίκου θύματος κατάφερε να σώσει το κορίτσι της την τελευταία στιγμή από τα νύχια της 25χρονης: «Την είχε βάλει μέσα στο αμάξι. Πήγα την τράβηξα από το αυτοκίνητο. Προσπάθησα να σώσω άλλο ένα κορίτσι που καθόταν πίσω. Την είχαν καταντήσει 40 κιλά από τα ναρκωτικά. Δεν μπόρεσα όμως να βοηθήσω και το άλλο παιδί, γιατί ήταν στο πίσω κάθισμα με έναν Ρομά. Η 25χρονη καθόταν μπροστά, αν ήταν ανοιχτό το τζάμι θα την έβγαζα από το παράθυρο και θα την ξεμάλλιαζα...», αναφέρει η μητέρα του θύματος.

Η κόρη της είχε πέσει θύμα και της μαστροπού από την Αλβανία με το παρατσούκλι «Λορέλα» που συνέλαβαν οι αστυνομικοί πριν λίγους μήνες. Όπως λέει η μητέρα της, οι δύο γυναίκες φαίνεται να γνωρίζονταν, κάτι που προκύπτει και από την έρευνα του τμήματος Ανηλίκων, καθώς τα περισσότερα θύματα είναι κοινά στις δύο περιπτώσεις.

«Δεν έχουν συλληφθεί όλοι. Υπάρχουν κι άλλες που συνεχίζουν να εκδιδουν ανήλικα κορίτσια, τα οποία βγαίνουν να διασκεδάσουν και πέφτουν στα χέρια τους. Να ανοίξει κι άλλο η έρευνα και τότε θα δείτε πόσες ακόμα θα βγουν...», συνεχίζει στο Newsbomb η μητέρα της ανήλικης για να προσθέσει αμέσως: «Στο παιδί μου έλεγε να πηγαίνει με άντρες και να της δίνει ποσοστά. Της είχε πει περίπου 50 ευρώ. Αδιανόητα πράγματα».

Πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπών

Η «Μαρία», ο «Λοστρέ», ο «ταξιτζής» και ακόμα τρία άτομα δρούσαν από το καλοκαίρι του 2023. Έκλειναν ερωτικά ραντεβού στις ανήλικες και στη συνέχεια τις οδηγούσαν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα.

Όταν οι «πελάτες» δεν είχαν χρήματα τότε συμφωνούσαν με την 25χρονη να πληρώσουν με.... ναρκωτικά και συγεκριμένα με κοκαΐνη ενώ υπήρχαν και περιπτώσεις που πλήρωναν με ένα.... τατουάζ. Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε 6 συλλήψεις ενώ αναμένεται να εκδοθούν και άλλα ενταλματα.

Σχετικές ειδήσεις