ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στο δικαστήριο για να απολογηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ο παρουσιαστής θα απολογηθεί για την δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο
Ο παρουσιαστής θα απολογηθεί για την δεύτερη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο
Intime

O Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να περάσει το κατώφλι της 7ης τακτικής ανακρίτριας για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζουν

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για να απολογηθεί για την τρίτη υπόθεση ανάρτησης βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του στο διαδίκτυο.

panagiotopoulos-1-1.jpg
Εκ νέου στα Δικαστήρια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Όπως μεταδίδει το GRTimes, ο παρουσιαστής αναμένεται να περάσει το κατώφλι της 7ης τακτικής ανακρίτριας για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζουν.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο, εισερχόμενοι από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Τι αφορά η τρίτη μήνυση

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τη χθεσινή του απολογία κρίθηκε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τη μία υπόθεση, κρατείται όμως ακόμα στις φυλακές για τη νέα δίωξη (τρίτη κατά σειρά) που του έκανε πρώην σύντροφός του για ροζ βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Η γυναίκα καταγγέλλει επίσημα ότι είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε τραβηχτεί από τον Παναγιωτόπουλο το 2004 – 2006. Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα παραμένει μέχρι σήμερα αναρτημένο. Μάλιστα, η ίδια εντόπισε το βίντεο σε ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Η ίδια αναφέρει στη μήνυσή της, μεταξύ άλλων, ότι ο Παναγιωτόπουλος για να την πείσει να τραβήξουν το βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε συχνά για να κάμπτει τις αναστολές των συντρόφων του.

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. κάνει «φύλλο και φτερό», σύμφωνα με τον Alpha τα αρχεία του καθώς πιστεύεται ότι διαθέτει μεγάλο όγκο πορνογραφικού υλικού και φωτογραφιών, τα οποία δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Άλλωστε, η πρώτη καταγγέλλουσα είχε αναφέρει στις Αρχές πως είχε δει στον υπολογιστή του Παναγιωτόπουλου αρχεία με δεκάδες γυναικεία ονόματα.

«Έχει μετανιώσει, ζητάει συνεχώς συγγνώμη», λέει ο δικηγόρος του

Χθες ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γιώργος Δακουράς, σε δηλώσεις του από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης μετά την απολογία του τηλεπαρουσιαστή επανέλαβε εκ μέρους του Παναγιωτόπουλου συγγνώμη για όσα του αποδίδονται.

Όπως ανέφερε, για την υπόθεση για την οποία κρατείτο από τις 22 Δεκεμβρίου, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο Αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και εγγύηση 30.000 ευρώ.

Αναφορικά με τη νέα δίωξη ο κ. Δακούρας είπε, «η υπόθεση αυτή αλλά και η καινούρια που έχει προκύψει από χθες (σ.σπροχθες), θα έχει μεγάλη διαδρομή και μέλλον. Οι νομικοί ισχυρισμοί παραμένουν, ότι η ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος είναι μια άποψη, που από την πρώτη στιγμή θεώρησα ότι μπορεί να είναι και εσφαλμένη. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πράγμα έχει αντιμετωπισθεί και θα αντιμετωπισθεί και στο μέλλον, προκειμένου να δοθεί μια λύση, είτε με την τροποποίηση του νόμου, που κατά την προσωπική μου γνώμη δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, αλλά σε κάθε περίπτωση, με την ολομέλεια του Αρείου Πάγου που θα επιληφθεί, δεδομένου ότι και σε επίπεδο Αρείου Πάγου υπάρχουν αντιφατικές αποφάσεις».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χαμός στον αγώνα – Παραβίασε τους κανόνες και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (videos)

Λινού στο Newsbomb.gr: Πάνω από 15.000 τα κρούσματα έως το τέλος της εβδομάδας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες έως και την Πέμπτη