ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ρεπορτάζ Newsbomb.gr για τα νεκρά κοριτσάκια: Ρεαλιστικό κάθε σενάριο – Ίσως γίνει εκταφή

Πάτρα: Ρεπορτάζ Newsbomb.gr για τα νεκρά κοριτσάκια: Ρεαλιστικό κάθε σενάριο – Ίσως γίνει εκταφή

Πάτρα: Καλούνται άμεσα για καταθέσεις γιατροί, νοσηλευτές, συγγενείς και φίλοι των γονιών – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά τονίζουν οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σε ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση θανάτου των τριών μικρών παιδιών από την Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια.

Η υπόθεση συγκλονίζει το πανελλήνιο, με τα ερωτήματα να είναι πολλά, ενώ η σπανιότητα της υπόθεσης προκάλεσε την άμεση εισαγγελική παρέμβαση. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν τα -αναπάντητα μέχρι στιγμής- αίτια του θανάτου των τριών μικρών αδελφών, της 7 μηνών Ίριδας, της 3,5 ετών Μαλένας και της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν εξακριβώσει δεκάδες δύσκολες περιπτώσεις και αντιμετωπίζουν κάθε ζήτημα με εξαιρετικά λεπτούς χειρισμούς, χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα σοβαρή την υπόθεση, επισημαίνοντας πως οι πάντες που θα ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεχτικοί.

Όπως τονίζουν έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ουσιαστικά ξεκινά την έρευνα από το μηδέν, συγκεντρώνοντας πρωτογενές υλικό και καταθέσεις από πρόσωπα - «κλειδιά».

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, θα καταθέσουν οι γιατροί που διαδοχικά καθ' όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ετών έτυχε να ασχοληθούν με τα τρία παιδάκια, ιατροδικαστές, νοσηλευτές, συγγενείς και τελευταίοι οι γονείς των κοριτσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ερωτήματα είναι τόσο πολλά που είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μέχρι και να υπάρξουν εκταφές των τριών κοριτσιών, ωστόσο, το ενδεχόμενο αυτό θα εξεταστεί τελευταίο, μιας και για μια εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία και με δεδομένο ότι υπάρχουν δύο χαροκαμένοι γονείς που θρηνούν τα τρία τους παιδιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Γιατί πήγε στο Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα ο φάκελος για τα νεκρά κοριτσάκια

Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο φάκελος για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Πάτρα: Ξεσπά ο πατέρας των τριών παιδιών - «Έχουν πει πολλά» - Τι θα ερευνήσει η εισαγγελία

Τραγωδία στην Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο 3 κοριτσιών σε διάστημα τριών ετών

Πάτρα: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής