ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Οι τελευταίες ώρες της Ίριδας - Θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών

Τραγωδία στην Πάτρα: Οι τελευταίες ώρες της Ίριδας - Θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών
Λεπτό προς λεπτό το τελευταίο βράδυ της Ίριδας

Νέα στοιχεία για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η έρευνα για την οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα με τους θανάτους των τριών αδελφών καθώς τα αναπάντητα ερωτήματα μέρα με τη μέρα αυξάνονται ενώ δεν αποκλείονται οι εκταφές των παιδιών.

Στη δημοσιότητα ήρθαν πληροφορίες για την τελευταία νύχτα της Ίριδας που ήταν το μικρότερο από τα τρία κορίτσια της οικογένειας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega την τελευταία νύχτα της Ίριδας, το μωράκι βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του και τη θεία του, ενώ ο πατέρας απουσίαζε.

Το παιδί ήταν ευδιάθετο και τίποτε δεν μαρτυρούσε τι θα ακολουθούσε τις επόμενες ώρες. Μητέρα και θεία εκάναν μπάνιο την μικρή Ίριδα, την τάισαν και την έβαλαν να κοιμηθεί.

Στις 2.30 π.μ. το μωρό ξύπνησε, η μητέρα του έβαλε την πιπίλα, το σκέπασε και εκείνο ξανακοιμήθηκε.

Την επόμενη ημέρα, στις 11.30, η μητέρα ζήτησε από τη θεία να πάει να ξυπνήσει το μωρό για να το ταΐσουν και να πάνε βόλτα. Η θεία πλησίασε την κούνια και βρήκε το 6 μηνών παιδί ξεσπέπαστο, ταχείλια του ήταν μελανιασμένα και τα μάτια του μισάνοιχτα.

Αμέσως, έβαλε τα χέρια της στο στήθος του μωρού και διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε. Η αρχική έκθεση των γιατρών έκανε λόγο για αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών, ωστόσο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε σπάνιο καρδιολογικό πρόβλημα.

Σε εξέλιξη η έρευνα

Η υπόθεση συγκλονίζει το πανελλήνιο, με τα ερωτήματα να είναι πολλά, ενώ η σπανιότητα της υπόθεσης προκάλεσε την άμεση εισαγγελική παρέμβαση καθώς διατάχθηκε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα σοβαρή την υπόθεση, επισημαίνοντας πως οι πάντες που θα ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεχτικοί.

Όπως τονίζουν έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ουσιαστικά ξεκινά την έρευνα από το μηδέν, συγκεντρώνοντας πρωτογενές υλικό και καταθέσεις από πρόσωπα - «κλειδιά».

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, θα καταθέσουν οι γιατροί που διαδοχικά καθ' όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ετών έτυχε να ασχοληθούν με τα τρία παιδάκια, ιατροδικαστές, νοσηλευτές, συγγενείς και τελευταίοι οι γονείς των κοριτσιών.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Γιατί πήγε στο Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα ο φάκελος για τα νεκρά κοριτσάκια

Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ο φάκελος για τον θάνατο των τριών κοριτσιών

Πάτρα: Ξεσπά ο πατέρας των τριών παιδιών - «Έχουν πει πολλά» - Τι θα ερευνήσει η εισαγγελία

Τραγωδία στην Πάτρα: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο 3 κοριτσιών σε διάστημα τριών ετών

Πάτρα: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής