ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας», λένε οτι γονείς του 15χρονου θύματος του λυράρη

Κρήτη: «Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας», λένε οι γονείς του 15χρονου

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα των Αρχών σχετικά με τη νέα φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη, με φερόμενο δράστη έναν 66χρονο λυράρη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας ανηλίκου στην Κρήτη, με φερόμενο δράστη έναν 66χρονο λυράρη.

Τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας φανερώνουν την δράση του 66χρονου, καθώς και ακόμη ενός 46χρονου που δεν έχει συλληφθεί ακόμα, και τον εφιάλτη που ζούσε ο ανήλικος, 11χρονος τότε, στα χέρια του.

Με τον 66χρονο να έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, οι γονείς του 15χρονου αγοριού ζητούν την παραδειγματική του τιμωρία.

Σημειώνεται ότι το παιδί μίλησε όταν του εξήγησαν ότι θα πρέπει να μιλήσει γιατί υπάρχει πιθανότητα κι άλλα παιδιά να περνούν το ίδιο.

«Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους», λένε οι γονείς του ανήλικου στην τηλεόραση του Mega.

Σχετικές ειδήσεις

Πυροβολισμοί στο Ηράκλειο: Άνδρας «γάζωσε» αυτοκίνητο

Ηράκλειο: Ο 66χρονος λυράρης εξετάστηκε το 2022 για πορνογραφία με θύμα ανήλικο κορίτσι

Ηράκλειο: Συγκλονίζει ο 15χρονος που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον λυράρη - «Λυτρώθηκα»