ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη:  Τι λέει φίλος του κατηγορούμενου λυράρη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας

Κρήτη:  Τι λέει φίλος του κατηγορούμενου λυράρη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας

Κρήτη: Φίλος του κατηγορούμενου λυράρη που κατηγορείται για το βιασμό 15χρονου μιλά για τον 66χρονο άντρα.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την υπόθεση του 66χρονου λυράρη που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ενός 11χρονου αγοριού.

Συγγενείς του 66χρονου μίλησαν στο Star όπου μεταξύ άλλων ανέφεραν ότι έπεσαν από τα σύννεφα, όμως αν αποδειχθεί ότι κάτι τέτοιο ισχύει τον καταδικάζουν και διαχωρίζουν τη θέση τους.

Ο φίλος και συνάδελφος του 66χρονου κατηγορούμενου δηλώνει πως «πέφτει» από τα σύννεφα με τα όσα τον βαραίνουν και αναφέρει πως αν τους έχει κοροϊδέψει όλους τόσο καλά «ο κόσμος χάλασε».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Τον γνωρίζατε; Ήσασταν μαζί; Επειδή είδα ότι είχατε γράψει και κάποια τραγούδια μαζί...

Ο (...) ήταν μέλος σε μια ομάδα που έχουμε, ο οποίςο είχε αποτραβηχθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το 2018, αν θυμάμαι καλα. Κάποια στιγμή είχε προβλήματα υγείας. Τέλοσπάντων για δικούς του λόγους προσωπικούς, σταμάτησε. Πάρα πολλά χρόνια τον ξέρω και μαζί έχουμε συνεργαστεί και έχουμε παίξει. Εμείς αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτό που συμβαίνει, και εγώ προσωπικά. Μου φαίνεται απίστευτο, έχουμε στενοχωρηθεί πάρα πολύ γιατί αν είναι αλήθεια αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρω, μάλλον έχει καταστραφεί η ανθρωπότητα. Ο (....) είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ήτανε ψυχή της παρέας, πάρα πολύ καλός σε όλα του. Υπεύθυνος, συνεπής, δεν είχε θέματα ο άνθρωπος δηλαδή να δείξει ένα κακό χαρακτήρα ή να βγάλει κάτι κακό. Για αυτά που βλέπουμε και διαβάζουμε εγώ προσωπικά πέφτω από τα σύννεφα. Αν όντως ισχύουν όλα αυτά, είναι απίστευτο πως κατάφερε να μας ξεγελάσει όλους που δεν είναι και τόσο εύκολα.

Είναι ένας λυράρης, τοπικός της περιοχής της δικιάς τους εκεί. Νομίζω ότι έκανε μαθήματα. Μάλλον στα μαθήματα πρέπει να είναι και σε ομαδικό επίπεδο και όχι σε προσωπικό.

Ειδικά για το διαδίκτυο και τις φωτογραφίες... Αυτός δεν ήξερε πως να ανεβάσει μία φωτογραφία από το κινητό του. Δηλαδή αν μας είχε κοροϊδέψει, μάλλον έχει χαλάσει ο κόσμος, πέφτω από τα σύννεφα. Δεν ήταν ούτε γνώστης του διαδικτύου, ούτε της τεχνολογίας.

Ένα άνθρωπος ο οποίος μέσα στην καλή χαρά να γελάσουμε, να πειράξει... πολύ σκοτάδι για να έχει βγει όλο αυτό.

Εσείς πόσα χρόνια συνεργαζόσασταν;

Κοίταξε, εγώ τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια αλλά έτσι κοντά ήταν γύρω στα 4-5 χρόνια που ήταν στην ομάδα η οποία δραστηριοποιείται κάθε εβδομάδα με πρόβες κτλπ. Συνήθως μετά την πρόβα είχα και μια φιλική κουβέντα, να πάμε να φάμε, να παίξουμε.. Πήγαμε και ταξίδια μαζί

Δείτε το βίντεο του Star:

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Ο 11χρονος και η ανήλικη που κακοποιήθηκαν από τον 66χρονο ήταν συγγενείς

Κρήτη: «Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας», λένε οτι γονείς του 15χρονου θύματος του λυράρη

Ηράκλειο: Συγκλονίζει ο 15χρονος που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον λυράρη - «Λυτρώθηκα»