ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Αναστάτωση ξανά στο 7ο γυμνάσιο – 15χρονος έσπασε τζάμι και προκάλεσε φθορές

Χανιά: Αναστάτωση ξανά στο 7ο γυμνάσιο – 15χρονος έσπασε τζάμι και προκάλεσε φθορές

Νέο περιστατικό στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε και σήμερα στο 7ο γυμνάσιο Χανίων με πρωταγωνιστή τον 15χρονο μαθητή που τις τελευταίες ημέρες έχει απασχολήσει αρκετά την μαθητική κοινότητα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 15χρονος πήγε στο σχολείο και είχε μία ακόμα έκρηξη οργής με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι μίας αίθουσας και να προκαλέσει φθορές.

Για μία ακόμα φορά κλήθηκε η αστυνομία στον χώρο ενώ μαθητές του σχολείου ανέφεραν πως φοβούνται να επιστρέψουν στις τάξεις τους.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, η μητέρα του 15χρονου πήγε στο σχολείο και παρέλαβε τον γιο της μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο καθώς είχε υποστεί ελαφρά τραύματα από τη μπουνιά που έριξε για να σπάσει το τζάμι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διεύθυνση του σχολείου δεν προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του 15χρονου, ο οποίος όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, πάσχει από μία ασθένεια και φαίνεται να αναπτύσσει κατά διαστήματα επιθετική συμπεριφορά.

Μάλιστα, για την συγκεκριμένη περίπτωση μαθητή έχει ασχοληθεί τόσο η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση όσο και η εισαγγελία Χανίων.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Καταγγέλλει ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις για χρόνια - Καλεί τον Ρώσο πρεσβευτή

Κιμ Καρντάσιαν: «Δεν πιέζω τα παιδιά μου να γίνουν επιχειρηματίες, θέλω μόνο να είναι ευτυχισμένα»

Παιδικός σταθμός στο Αμβούργο δεν στόλισε δέντρο «στο πνεύμα της θρησκευτικής ελευθερίας»