ΟΑΣΑ: Ποιες αλλαγές έρχονται στην έκδοση εισιτηρίων από τα μηχανήματα

Newsroom Newsroom

ΟΑΣΑ: Ποιες αλλαγές έρχονται στην έκδοση εισιτηρίων από τα μηχανήματα
Στόχος του ΟΑΣΑ είναι η προμήθεια 80 με 100 νέων μηχανημάτων

ΟΑΣΑ - Όλες οι ειδήσεις: Σε μείωση του χρόνου έκδοσης των εισιτηρίων από τα αυτόματα μηχανήματα, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ο χρόνος των συναλλαγών μειώθηκε και στα 293 αυτόματα μηχανήματα του δικτύου, καθιστώντας πιο γρήγορη την έκδοση εισιτηρίου.

Από τους χρόνους που καταγράφηκαν από τον ΟΑΣΑ, η εκτίμηση είναι ότι η συναλλαγή για την έκδοση εισιτηρίου ολοκληρώνεται, κατά μέσο όρο, στα 13,28 δευτερόλεπτα, έναντι 25 δευτερολέπτων παλαιότερα.

Αντίστοιχα, η συναλλαγή για την έκδοση εισιτηρίου και απόδειξης ολοκληρώνεται, κατά μέσο όρο, στα 16,45 δευτερόλεπτα, έναντι 30 και πλέον δευτερολέπτων παλαιότερα.

Mε τη χρήση πιστωτικής κάρτας, η συναλλαγή εκτελείται σε περισσότερο χρόνο.

Στόχος του ΟΑΣΑ είναι η προμήθεια 80 με 100 νέων μηχανημάτων, τα οποία θα τοποθετηθούν σε σταθμούς με υψηλή επιβατική κίνηση.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα telematics.oasa.gr αναβαθμίστηκε με νεότερα δεδομένα και πληροφορίες, καθιστώντας επαρκέστερη την ενημέρωση του επιβάτη για την εκτέλεση των δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ.

Στην ενότητα «Ημερήσιος Προγραμματισμός», ο επιβάτης μπορεί ανά πάσα στιγμή, να ενημερωθεί για την ακριβή εκτέλεση των δρομολογίων, τόσο από την αφετηρία, όσο και από το τέρμα της διαδρομής και να προσαρμόσει τις μετακινήσεις του, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Διαβάστε επίσης:

Νέο σκηνικό έντασης από την Άγκυρα: Παραβιάσεις, Navtex και προκλήσεις από Ερντογάν

Ερντογάν σε παράκρουση: Οι Έλληνες φοβήθηκαν από τη «Γαλάζια Πατρίδα»

«Ξεσάλωσαν» οι Σκοπιανοί: Ο αντίπαλος του Ζάεφ μιλά δίπλα σε αλυτρωτικούς χάρτες με τη Θεσσαλονίκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved