Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Βικτωρίας: Από τι σημειώθηκε η φονική έκρηξη στο γνωστό ταχυφαγείο (vid)

Newsbomb

Ειδήσεις | Έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας: Συγκλονίζουν τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με την πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (01/12/2016) σε κατάστημα εστίασης στην πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο μιας 38χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό άλλων πέντε ανθρώπων.

ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τι δήλωσε για το τραγικό περιστατικό ο αντιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνος Γιόβας

Παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν γίνει γνωστά, το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για διαρροή σε φιάλες υγραερίου.

Την ίδια στιγμή, η δημόσια επιχείρηση διαχείρισης φυσικού αερίου διαψεύδει ότι γίνονταν έργα στο σημείο.

Οι Αρχές σε αυτή τη φάση δεν αποκλείουν, πάντως, κανένα ενδεχόμενο για το τι οδήγησε στο τραγικό αυτό δυστύχημα, ενώ την προανάκριση για τα ακριβή αίτια έχει αναλάβει το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο σημείο επιχείρησαν συνολικά 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, οι οποίοι και κατόρθωσαν. Η αστυνομία απέκλεισε όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε παρακείμενα μαγαζιά και σπίτια, καθώς και σε σταθμευμένα ΙΧ και μοτοσυκλέτες.

Δείτε παρακάτω τι ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην κάμερα του Newsbomb.gr

Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ για την έκρηξη στην πλατεία Βικτωρίας