ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ στο Λονδίνο: Νεκρός 13χρονος από κορονοϊό – Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας

Σοκ στο Λονδίνο: Νεκρός 13χρονος από κορονοϊό – Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας

Κορονοϊός: Άλλο ένα αγγελούδι θύμα του φονικού ιού

Την τελευταία του πνοή θύμα του κορονοϊού άφησε ένα 13χρονο αγόρι χωρίς προφανή υποκείμενα προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να γίνει το νεαρότερο θύμα του ιού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την βρετανικά ΜΜΕ όπως η Daily Mail πρόκειται για τον Ισμαήλ Μοχάμεντ Αμπντουλουαχάμπ από το Μπρίξτον του νοτίου Λονδίνου, ο οποίος κατέληξε τη Δευτέρα 30/3 νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο King's College.

Δείτε την gallery:

Ο 13χρονος πέθανε χωρίς να έχει στο πλευρό του την οικογένειά του, λόγω της μεταδοτικότητας του ιού, όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση το ισλαμικό Κολέγιο Μαντίνα, μέλος του διδακτικού προσωπικού του οποίου είναι η μεγαλύτερη αδελφή του θανόντος.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο ανέφερε: «Δυστυχώς ένα 13χρονο αγόρι που διαγνώστηκε θετικό στον COVID-19 κατέληξε και οι σκέψεις μας και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια αυτή την ώρα».

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο μικρός Ισμαήλ είχε πρόσφατα χάσει τον πατέρα του από καρκίνο.

ΣΟΚ! 367 νεκροί σε 24 ώρες

Συνολικά 367 νεκρούς σε 24 ώρες κατέγραψε σήμερα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας (NHS). Να σημειωθεί ότι οι νεκροί την Δευτέρα ήταν 159. Τα νέα κρούσματα για το Ηνωμένο Βασίλειο θα ανακοινωθούν αργότερα από το Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι οι σημερινοί αριθμοί περιλαμβάνουν μόνο εκείνους που έχασαν τη ζωή τους στο νοσοκομείο αφότου βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Ο πραγματικός αριθμός θανάτων είναι στην πραγματικότητα υψηλότερος - με τουλάχιστον 40 περισσότερους ανθρώπους να πεθαίνουν από κοροναϊό στην Αγγλία και την Ουαλία, αφού έγιναν γνωστές περιπτώσεις ασθενών που πέθαναν στο σπίτι τους.

Αύξηση 29%

Ο απολογισμός των θανάτων από την επιδημία του νέου κορονοϊού στην Αγγλία κατέγραψε αύξηση 29% και ανέρχεται πλέον σε 1.651 νεκρούς, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ένας 19χρονος ασθενής που δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα, ανακοίνωσε η Εθνική Αρχή Υγείας.

«Οι ασθενείς ήταν ηλικίας 19-98 ετών και όλοι τους, εκτός 28 ασθενών (ηλικίας 19-91 ετών), έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα» συμπληρώνεται.

Η Σκωτία ανακοίνωσε ότι έως σήμερα έχουν πεθάνει 60 άνθρωποι. Η Ουαλία κάνει λόγο για 69 νεκρούς και η Βόρεια Ιρλανδία για 28 νεκρούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα – σοκ στην Ιταλία: Στραγγάλισε την 27χρονη σύντροφό του ενώ ήταν σε καραντίνα (pic)

Σχετικές ειδήσεις