ΚΟΣΜΟΣ

Σκάνδαλο! Ορκιζόταν ότι δεν την απατούσε – «Πάγωσε» με αυτό που βρήκε μέσα στην ντουλάπα της

Σκάνδαλο! Ορκιζόταν ότι δεν την απατούσε – «Πάγωσε» με αυτό που βρήκε μέσα στην ντουλάπα της

Έπαθε το σοκ της ζωής της…

Η 21χρονη Megan Bexton από το Newcastle πίστευε ότι είχε μια υγιή σχέση με τον 22χρονο Reece Mitchell. Όμως τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη που θα ήθελε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun η ερωτευμένη κοπέλα ένα βράδυ έπεσε να κοιμηθεί στο σπίτι των γονιών της. Ωστόσο ξύπνησε μέσα στο βράδυ από τον ήχο ενός μηνύματος στο ipad του αγαπημένου της.

Δεν επρόκειτο όμως για ένα συνηθισμένο μήνυμα. Η κοπέλα και μητέρα ενός παιδιού με τον Reece ανακάλυψε ότι ο φίλος της συνέχιζε να χρησιμοποιούσε εφαρμογή γνωριμιών – μέσα από την οποία είχαν γνωριστεί - και συνομιλούσε με πολλές κοπέλες.

Δείτε την gallery:

Ωστόσο ο άτακτος νεαρός ορκιζόταν πως απλά περνούσε τον χρόνο του στις εφαρμογές αυτές και ουδέποτε είχε σκεφτεί να απατήσει την κοπέλα του.

Η Megan μην πιστεύοντας τον φίλο της πήρε το παιδί τους και μετακόμισε στους γονείς της που έμεναν λίγα μέτρα μακριά. Ωστόσο μια μέρα πήγε στο σπίτι να μιλήσουν για το μέλλον της σχέσης τους.

Τότε ανακάλυψε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Μετά από έναν ακόμα καυγά η κοπέλα έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα, όπου στην ντουλάπα ανακάλυψε κάτι που δεν θα το ξεχάσει για το υπόλοιπο της ζωής της. Βρήκε μια γυμνή γυναίκα, με την οποία την απατούσε ο σύντροφός της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Αυτά είναι τα ποσά που θα λάβουν οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων - Αναλυτικοί πίνακες

Σχετικές ειδήσεις