ΚΟΣΜΟΣ

Το ξέσπασμα του αδερφού της Μέγκαν Μαρκλ -«Δείξε λίγη συμπόνοια στον ίδιο σου τον πατέρα»

To ζεύγος Σάσεξ
To ζεύγος Σάσεξ
ΑΡ

Ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ την κάλεσε να «δείξει λίγη υποστήριξη» στον άρρωστο πατέρα της και να αφήσει κατά μέρος τα επικοινωνιακά «παιχνίδια» μετά την απροειδοποίητη επίσκεψη της Δούκισσας του Σάσεξ στο σχολείο του Ουβάλντε.

Ο Tόμας Μάρκλ τζούνιορ προέτρεψε τη Μέγκαν Μαρκλ να βοηθήσει αφού ο πατέρας τους, Tόμας Μάρκλ έπαθε εγκεφαλικό την περασμένη εβδομάδα. Ο 55χρονος κάλεσε την ετεροθαλή αδερφή του να δείξει υποστήριξη στον άρρωστο μπαμπά της, αντί να συνεχίζει τα επικοινωνιακά τρικ και τις δημόσιες επιδείξεις ευαισθησίας.

Ο μεγαλύτερος ετεροθαλής αδερφός της δούκισσας, είπε ότι ότι το ταξίδι της στη σκηνή του μοιραίου πυροβολισμού στο σχολείο του Τέξας ήταν «το πιο αναίσθητο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου».

Η Δούκισσα του Σάσεξ ταξίδεψε εκατοντάδες μίλια στην πόλη Ουβάλντε για να αποτίσει φόρο τιμής στα 19 παιδιά και τους δύο δασκάλους που σκοτώθηκαν τραγικά σε μαζικό πυροβολισμό την περασμένη εβδομάδα. Ο 55χρονος είπε ότι ένιωθε ότι το ταξίδι ήταν ένα «διαφημιστικό κόλπο» και την παρακάλεσε να «σταματήσει τη βίαιη επίθεση δημοσίων σχέσεων» και να στηρίξει τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος μόλις βγήκε από το νοσοκομείο μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την τελευταία εβδομάδα.

O ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν ΜαρκλΑ.Ρ

Μιλώντας στον Dan Wootton Tonight στο GB News, ο Tόμας τζούνιορ είπε ότι ο πατέρας του ήταν απογοητευμένος καθώς σχεδίαζε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, κάτι που ο 77χρονος δεν μπορεί να κάνει καθώς αναρρώνει από το εγκεφαλικό.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα υπήρξαν αναφορές ότι η 40χρονη Mέγκαν «προσπαθούσε να θεραπεύσει το ρήγμα τεσσάρων ετών» με τον εν διαστάσει πατέρα της, αλλά ότι ανησυχούσε για την εμπλοκή των ετεροθαλών αδελφών της Tόμας τζούνιορ και Σαμάνθα, καθώς «πιστεύει ότι έχουν τη δική τους ατζέντα». Ο μεγαλύτερος αδερφός της ήταν αμείλικτος στην κριτική του εναντίον της, λέγοντας ότι δεν είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του ή με τον πατέρα τους.

Όταν ρωτήθηκε για το ταξίδι της Mέγκαν στο Ουβάλντε, είπε: «Είναι κάτι σαν διαφημιστικό κόλπο. Θέλει οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι προσπαθεί να λύσει πράγματα. Δεν ξέρω ποια είναι η ατζέντα της, αλλά είναι εντελώς λάθος. Είναι το πιο αναίσθητο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου. Αυτή η μικρή βόλτα που έκανε, σαν να ήταν σε μια σκηνή; Απλώς προσπαθεί να κάνει τον εαυτό της να φαίνεται καλύτερος».

Όταν ρωτήθηκε αν είχε ένα μήνυμα για την ετεροθαλή αδερφή του, είπε: «Σταμάτησε τη μοχθηρή επίθεση δημοσίων σχέσεων. Αν θέλεις να σπείρεις λίγη αγάπη και υποστήριξη για τον μπαμπά, έλα και κάντο»

H Mέγκαν Μαρκλ στο σημείο του μακελειούΑ.Ρ

Ο ίδιος φροντίζει ασταμάτητα τον πατέρα του από τότε που ο συνταξιούχος υπέστη ένα εγκεφαλικό πριν από μια εβδομάδα, με αποτέλεσμα να έχει προβλήματα στην ομιλία. «Ο μπαμπάς μου είναι εδώ, στο δωμάτιο μαζί μου. Θέλει να πει ότι ανυπομονούσε πολύ να παρευρεθεί στους εορτασμούς του Ιωβηλαίου. Ήθελε πολύ να είναι εκεί και στέλνει στη Βασίλισσα τους χαιρετισμούς του» είπε

Διέψευσε επίσης οτι η Μέγκαν έχει επικοινωνήσει μαζί τους: «Δεν έχει κάνει καμία απολύτως προσπάθεια να επικοινωνήσει. Έχει ακόμα τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου που είχε πάντα. Είχε κάθε ευκαιρία να κάνει προσέγγιση. Είναι μόλις τρεις ή τέσσερις ώρες μακριά. Πόσο έχει καθυστερήσει τώρα; Πρέπει να καταλάβει ποια είναι ως άτομο».

Μια πηγή είπε στο Mirror ότι η Δούκισσα «ανησυχεί» για την υγεία του πατέρα της παρά την αποξένωση. Οπως είπε «θέλει να μάθει αν υπάρχει κάποιος τρόπος να επικοινωνήσει με τον πατέρα της ιδιωτικά, χωρίς να το γνωρίζει άλλο μέλος της οικογένειας ή να χρειαστεί να εμπλακεί».

«Αν μπορεί να επικοινωνήσει με τον πατέρα της, θέλει να είναι εντελώς ιδιωτικό. Δεν θα περιλαμβάνει το Netflix, δεν θα περιλαμβάνει φωτογραφίες και δεν πρέπει να περιλαμβάνει καμία πληροφορία προς τους παπαράτσι».

Μιλώντας μετά το εγκεφαλικό του την περασμένη εβδομάδα, ο Tόμας Μαρκλ είπε ότι ένιωθε «πολύ ευγνώμων» και «τυχερός» που είναι ζωντανός. Γράφοντας σε έναν πίνακα με μαρκαδόρο, είπε: «Ήθελα να πάω στη Βρετανία για να αποδώσω τα σέβη μου στη βασίλισσα. Της εύχομαι ευτυχισμένο Ιωβηλαίο και πολλά ακόμη χρόνια».

Ο κ. Μαρκλ αναγκάστηκε να χάσει τον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018, αφού είχε δύο καρδιακές προσβολές λίγες μέρες πριν. Τους κατηγόρησε για το άγχος που υπέστη αφού πόζαρε για τους παπαράτσι με σκοπό να βελτιώσει την εικόνα του. Από τότε έχει αποξενωθεί από την κόρη του και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον γαμπρό του πρίγκιπα Χάρι ή τα εγγόνια του Άρτσι, τριών ετών και την 11 μηνών Λίλιμπετ

Σχετικές ειδήσεις