ΚΟΣΜΟΣ

Τρέλα δίχως τέλος για τον Μέσι - Αργεντίνοι χτυπάνε ασταμάτητα τατουάζ

Τρέλα δίχως τέλος για τον Μέσι - Αργεντίνοι χτυπάνε ασταμάτητα τατουάζ
Εντυπωσιακό τατουάζ με τον Μέσι να φιλά το τρόπαιο του Μουντιάλ - Πηγή: tattoomaxoficial - Instagram

Τα στούντιο τατουάζ στην Αργεντινή λαμβάνουν συνεχώς αιτήματα για σχέδια με τον Λιονέλ Μέσι να σηκώνει την «κούπα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Σε άλλo επίπεδo έχει περάσει ο ενθουσιασμός προς το πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι στην Αργεντινή. Μετά τις απίστευτες σκηνές στους δρόμους του Μπουένος Άιρες που κατακλύστηκαν από εκατομμύρια οπαδούς της Αλμπισελέστε, τώρα οι Αργεντίνοι «τρέχουν» σε στούντιο για να χτυπήσουν τατουάζ με τον «Pulga» και το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι tatoo artists στην Αργεντινή κάνουν λόγο για πολύ μεγάλη ζήτηση ακόμα και πριν τον τελικό του Μουντιάλ. «Ήξερα ότι πολλοί άνθρωποι ήθελαν τατουάζ του Μέσι και της ομάδας, γιατί είχαν ήδη κλείσει ραντεβού πριν τον τελικό», είπε ο tatoo artist Σεμπάστιαν Αργκουέγο Παθ μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα υπήρχε ουρά στο μαγαζί την επόμενη μέρα», πρόσθεσε.

Την ημέρα αφότου η Αργεντινή κέρδισε τη Γαλλία στα πέναλτι σε έναν από τους κορυφαίου τελικούς στην ιστορία της διοργάνωσης, ο Αργκουέγο είπε ότι το τηλέφωνο στο στούντιο του χτυπούσε ασταμάτητα από άτομα που του έκαναν ερωτήσεις σχετικά με τατουάζ του Μέσι, του Παγκοσμίου Κυπέλλου και σημαίες της Αργεντινής.

«Είχα αποφασίσει να μην κάνω άλλα τατουάζ, αλλά όταν είδα τον Μέσι να σηκώνει το τρόπαιο, ήμουν σίγουρος ότι αυτός ο τύπος άξιζε ένα τατουάζ», είπε ο 44χρονος Ραμίρο Σολίς.

Viral έχει γίνει κι ένας οπαδός ο οποίος το... τερμάτισε! Τρελάθηκε σε τέτοιο βαθμό που αποφάσισε να «χτυπήσει» τη λέξη «Μέσι» στο μέτωπό του.

Ένας άλλος Αργεντίνος ο Κριστιάν Γκρίγιο, ήθελε να προσθέσει στο σώμα του ένα σχέδιο με τον Μέσι να σηκώνει το τρόπαιο και τα τρία αστέρια της Αλμπισελέστε, λέγοντας ότι ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής με κάτι «διαφορετικό, ιδιαίτερο: ακριβώς όπως αυτός».

Αυτά είναι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τατουάζ με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου: