MEDIA

Οι Απαράδεκτοι: Επέστρεψαν ξανά και το Twitter πανηγυρίζει – «Βροχή» τα σχόλια

Οι Απαράδεκτοι: Επέστρεψαν ξανά και το Twitter πανηγυρίζει – «Βροχή» τα σχόλια

Οι Απαράδεκτοι: Δεύτερο επεισόδιο που προβάλει εκ νέου το Mega και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε… χαλασμός από σχόλια τηλεθεατών.

Μετά από 30 χρόνια, οι Απαράδεκτοι έχουν επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Μια από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές όλων των εποχών, προβάλλεται ξανά σε επανάληψη από το κανάλι όπου προβλήθηκε για πρώτη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Mega αρχικά είχε προγραμματιστεί την προβολή των εορταστικών επεισοδίων της σειράς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, η μεγάλη απήχηση, όμως, που είχε στο κοινό έφερε την ολική επαναφορά της σειράς στην επικαιρότητα και έτσι κάθε εβδομάδα προβάλλεται κι από ένα επεισόδιο.

Επίσης, στα αξιοσημείωτα και το γεγονός ότι προβλήθηκε κανονικά – με τη σειρά που είχαν προβληθεί και τότε – το δεύτερο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Βόλτα με κλεμμένο αμάξι», στο οποίο συμμετέχει και ο Πέτρος Φιλιππίδης. Παρά τις φήμες για πιθανό «ψαλίδι» σε σκηνές ή επεισόδια με την παρουσία του, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Την ώρα της προβολής, δε, των επεισοδίων των Απαράδεκτων, το Twitter… έπεσε από τα σχόλια. Το τηλεοπτικό κοινό δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τη λατρεία του στη σειρά και το απίθανο είναι πως ακόμα και χρήστες πολύ νεαρής ηλικίας, ενδεχομένως να μην είχαν γεννηθεί στην πρώτη προβολή του σίριαλ, δείχνουν να είναι μεγάλοι φαν και να απολαμβάνουν τις περιπέτειες της παρέας από τον Λυκαβηττό…

Τα… Απαράδεκτα σχόλια στο Twitter

Οι Απαράδεκτοι: Τα επεισόδια που προβλήθηκαν την Παρασκευή

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Η μοιραία Ferrari λίγο πριν την παραλάβει ο Τζώρτζης Μονογυιός

Survivor: Η μεγάλη επιστροφή - Μόνο ο Ντάνος μπορεί να τον νικήσει! (photos+video)

Παγώνη στο Newsbomb.gr: «Οι μη εμβολιασμένοι κινδυνεύουν σοβαρά από τη μετάλλαξη Όμικρον»

Survivor: Αυτή είναι η σύντροφός του Βαλάντη (photos)