MEDIA

Απαράδεκτοι: Το επεισόδιο που «κόπηκε» - Οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη που κρίθηκαν ακατάλληλες

Απαράδεκτοι
Ο Πέτρος Φιλιππίδης στους Απαράδεκτους
youtube.com

Απαράδεκτοι: Η σειρά προβολής των επεισοδίων μεταβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Το επεισόδιο Νο4 στο οποίο συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προβλήθηκε από το Mega.

Με μεγάλη επιτυχία έχει πραγματοποιηθεί η επαναπροβολή της σειράς «Οι Απαράδεκτοι», από το Mega. Η αρχή έγινε τις ημέρες των γιορτών, με τα εορταστικά επεισόδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να έχουν μεγάλη απήχηση και το κανάλι αποφάσισε να προβάλει το σύνολο της σειράς με επεισόδια κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Αν και στα εορταστικά επεισόδια, όπως και στο επεισόδιο νο2, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συμμετοχή αυτά προβλήθηκαν κανονικά. Υπήρχαν οι φήμες, αλλά και κάποιες αποφάσεις από πλευράς τηλεοπτικών σταθμών, να μην προβάλλονται επεισόδια και σειρές με τον γνωστό ηθοποιό που είναι κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση, ωστόσο, φαίνεται πως οι σκηνές των συγκεκριμένων επεισοδίων δεν κρίθηκαν ικανές να προκαλέσουν τους τηλεθεατές.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει με το επεισόδιο Νο4. Σε αυτό, ο «αστυνομικός» Πέτρος Φιλιππίδης είχε περισσότερη παρουσία και κάποιες σκηνές που πιθανότατα να έφερναν αντιδράσεις. Έτσι, οι ιθύνοντες του Mega αποφάσισαν να μην προβληθεί το επεισόδιο και να πάνε κατευθείαν στο επεισόδιο Νο5.

Οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το επεισόδιο «Χρόνια Πολλά» που «κόπηκε» από το Mega

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης

Survivor – Αποκάλυψη: Η χυδαία φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη και «κόπηκε» στο μοντάζ (vid)

Ηλεκτρικές συσκευές: Ποιοι και πόσα θα πάρουν επιδότηση για την απόσυρση

Αρνιακός στο Newsbomb.gr: Ραγδαία επιδείνωση καιρού σε όλη τη χώρα - Πιθανά τα χιόνια στην Αττική