MEDIA

MasterChef: Η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας στο STAR – Όσα θα δούμε

MasterChef: Η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας στο STAR – Όσα θα δούμε

Το ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφει απόψε με νέο κύκλο

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του «MasterChef» έχει ξεκινήσει, καθώς απόψε στις 21.00 επανέρχεται στο πρόγραμμα του STAR.

To δυναμικό brand, με πολλά χρόνια επιτυχίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, που βρίσκεται διαχρονικά ανάμεσα στα πιο δημοφιλή format παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 50 χώρες, κάνει come back!

Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος στο είδος του επιστρέφει στο STAR, έρχεται απόψε και τίποτα δεν είναι το ίδιο!

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, παίρνουν θέση και η υπέροχα συναρπαστική περιπέτεια του «MasterChef» ξεκινά! Οι τρεις chef αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα, νοστιμιά.

Υποψήφιοι μάγειρες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα βρεθούν πίσω από τον μαγειρικό πάγκο για την απόλυτη μαγειρική αναμέτρηση, με στόχο να παρουσιάσουν ένα δημιουργικό, αψεγάδιαστο, γευστικό και άρτια εκτελεσμένο πιάτο, που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο, ώστε να πείσουν τους κριτές και να κερδίσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και μια θέση στην 24αδα του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, φτιάχνοντας το πιάτο της ζωής τους. Το πιάτο που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο. Στο «MasterChef» το βασικό και κύριο συστατικό των επικών auditions, αλλά και της συναρπαστικής συνέχειας, θα είναι οι μαγειρικές μονομαχίες, που θα μας καθηλώσουν.

Στις auditions οι υποψήφιοι, που θέλουν να φορέσουν όσο τίποτα άλλο τη λευκή ποδιά, θα εμφανίζονται μπροστά στους τρεις chef κριτές για την κρίση των πιάτων τους σε δυάδες! Όσοι και όσες καταφέρουν να τους εντυπωσιάσουν γευστικά και να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό με το μαγειρικό σπαθί τους, θα παίρνουν το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα περνάνε απευθείας στο σπίτι του «MasterChef».

Στον νέο κύκλο, τα έπαθλα είναι πιο σπουδαία από ποτέ! Ο μεγάλος νικητής, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα.

Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€! Ειδικά έπαθλα θα δίνονται κατά τη διάρκεια του MasterChef 2024.

Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, περισσότερα από 30.000€ στους νικητές! Συνολικά πάνω από 160.000€ μόνο σε έπαθλα! Ποιοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο διαγωνισμό του «MasterChef «2024; Από αυτούς μόνο ένας θα είναι ο νικητής!

Σχετικές ειδήσεις