MEDIA

Survivor - Spoiler: Χαμός στον Άγιο Δονίνικο - Παίκτρια ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει

Survivor - Spoiler: Χαμός στον Άγιο Δονίνικο - Παίκτρια ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει

Survivor: Η ένταση συνεχίζεται 

Σε απόγνωση φαίνεται ότι έχει περιέλθει παίκτρια των Διασήμων, η οποία φέρεται να έχει πει στην παραγωγή ότι θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο λόγος για την η Aira Adomaityte η οποία δεν είναι καλά ψυχολογικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τις εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Υπενθυμίζουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο (20/03) είδαμε την παίκτρια, που εδώ και 10 μέρες έχει αλλάξει ομάδα, να μην αντέχει και να λυγίζει, αποκαλύπτοντας πως ζορίζεται πάρα πολύ στο Survivor, το τελευταίο διάστημα και αφορμή γι' αυτό είναι όλα όσα συμβαίνουν στην κόκκινη ομάδα εδώ και λίγες ώρες.

«Όταν έρχεσαι σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να ξέρεις τι θα βρεις. Αυτά με έκαναν να στεναχωρηθώ. Το θεώρησα λίγο άδικο να μπορεί κάποιος να παίρνει μια μέρα ρεπό κι εμείς να αγωνιζόμαστε κάθε μέρα με αυτές τις δυσκολίες γιατί κι εγώ πονάω. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται», ήταν τα λόγια της Aira.

Αποχώρηση και ένταση στο αποψινό αγώνισμα επάθλου

Εν τω μεταξύ ο Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφορος Ταξίδης μονομαχούν απόψε για την παραμονή τους στο Survivor.

Η χθεσινή στάση του Γιώργου Γκιουλέκα και του Γιάννη Περπατάρη έχει ξεσηκώσει τους Κόκκινους με τον Αλέξη Παππά να τον παροτρύνει να αλλάξει ομάδα. Η ένταση συνεχίζεται και στο αποψινό αγώνισμα επάθλου με τους Μπλε και τους Κόκκινους να αναμετρούνται για ένα δελεαστικό έπαθλο.

Η μονομαχία θα φέρει τέσσερις Κόκκινους Survivors αντιμέτωπους στο στίβο μάχης για την παραμονή τους. Ποιοι θα καταφέρουν να παραμείνουν και ποιος θα αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο;

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο οι Μαχητές είναι το απόλυτο φαβορί για να κερδίσουν απόψε το έπαθλο επικοινωνίας. Και αν συμβεί αυτό τότε το σκορ θα πάει στο 5-0.