ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Λάρισα: Συνάντηση Αγοραστού-Κουίκ

Λάρισα: Συνάντηση Αγοραστού-Κουίκ

Τον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, επισκέφθηκε χθες (9/4/2015) στο γραφείο του στη Λάρισα, ο υφυπουργός Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ.

Στη συνάντηση η οποία διεξάχθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ και το νέο ΣΕΣ, τους επενδυτικούς νόμους, τις πρόσφατες καταστροφές στη Θεσσαλία από τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις, το υδροηλεκτρικό έργο της Μεσοχώρας, τα διόδια, το δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά και την αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή.

Ειδικά δε, για το ζήτημα των καταστροφών στη Θεσσαλία, ο κ. Αγοραστός παρουσίασε στον κ. Κουίκ τον πλήρη φάκελο που έχει συντάξει η περιφέρεια, με στοιχεία και οπτικό υλικό που καταδεικνύουν το μέγεθος των ζημιών.

Τον υφυπουργό Επικρατείας συνόδευε ο βουλευτής Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Βασίλης Κόκκαλης, ενώ στη συνάντηση παρέστησαν επίσης οι αντιπεριφερειάρχες Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη και η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Μαμάρα.

Σχετικές ειδήσεις