ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το παιδικό χωριό SOS Βάρης επισκέφτηκε η Ρένα Δούρου

Το παιδικό χωριό SOS Βάρης επισκέφτηκε η Ρένα Δούρου

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, συνοδευόμενη από την γενική γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών Αικατερίνη Καντεράκη, επισκέφτηκε τα παιδιά του χωριού SOS Βάρης, προσφέροντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις πασχαλινές ανάγκες των παιδιών και των Μητέρων SOS.

Η κ. Δούρου αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά, στα οποία η περιφερειάρχης είχε υποσχεθεί την επίσκεψη αυτή, την τελευταία φορά που βρέθηκε κοντά τους (31 Δεκεμβρίου), και δέχθηκε μια μεγάλη πασχαλινή κάρτα από τα παιδιά.

Η περιφερειάρχης Αττικής υπογράμμισε τη σημασία του έργου που επιτελούν τα Παιδικά Χωριά SOS και ανανέωσε την επιθυμία της, σε συνεργασία πάντα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών Υπαίθριων Αγορών, να στηρίζουν την προσπάθειά τους.

Τις δύο κυρίες υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Χωριών SOS Αναστάσιος Βρεττός, ο γενικός διευθυντής Γιώργος Πρωτόπαπας, o διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης Πέτρος Παπαδάκης και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτριος Βάττης.

Σχετικές ειδήσεις