ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηράκλειο: Δύο αδερφές παντρεμένες με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Η ανάρτηση του πεθερού στο Facebook

Ηράκλειο: Δύο αδερφές παντρεμένες με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Η ανάρτηση του πεθερού στο Facebook

Εκλογές 2023 - Ηράκλειο: Η χαρά του πεθερού για την εκλογή των γαμπρών του

«Σήμερα έχω τις χαρές και όλης της γης τα πλούτη», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Μανόλης Γαρεφαλάκης. Γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία από τη θητεία του στη διεύθυνση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου απ΄όπου και έλαβε τη συνταξιοδότηση του πριν από μερικά χρόνια, ανέφερε το neakriti.gr.

Και συνέχισε την ανάρτησή του αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα:

«Δεν έχω κάνει ποτέ μου αναρτήσεις και να δημοσιοποιώ τις απόψεις μου, αλλά σήμερα νιώθω μεγάλη την ανάγκη να το κάνω και να μοιραστώ μαζί σας την ευλογία του Θεού και τα συναισθήματα μου που διαπερνούν όλο μου το είναι, αφού δύο αγαπημένα μου πρόσωπα, εκλέχθηκαν μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου: Ο Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ και ο Καρπουχτσής Κώστας, βουλευτής Σερρών ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι σύζυγοι των κορών μου, Κάλλιας και Ναυσικάς, δυο εξαίρετοι άνθρωποι της κοινωνίας μας με μεγάλη διάθεση προσφοράς από όποιο μετερίζι κληθούν να υπηρετήσουν το κοινό συμφέρον με βάση τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τον άνθρωπο.

Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, συγγενείς, φίλους, γνωστούς μας και όλους όσους πίστεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ και στους δύο παραπάνω βουλευτές πλέον, και εύχομαι να ζήσουν τέτοιες και μεγαλύτερες προσωπικές και οικογενειακές χαρές».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη για τους πολιτικούς αρχηγούς: «Θα ήθελα να τους δω μαζί με τις γυναίκες τους»

Εκλογές 2023 - Μάριος Αθανασίου: Η πρώτη αντίδραση μετά την ήττα ΣΥΡΙΖΑ - «Στεναχωρήθηκα, ζορίστηκα»

Εκλογές 2023: Κλείνει ο κύκλος των διερευνητικών εντολών