ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπηλιωτόπουλος για Κακλαμάνη: Τι κατάλαβες, ρε Νικήτα; Τόση φασαρία για ένα 6%;

Σπηλιωτόπουλος για Κακλαμάνη: Τι κατάλαβες, ρε Νικήτα; Τόση φασαρία για ένα 6%;

Το παρηγορητικό τηλεφώνημα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, κάλμαρε λίγο την οργή του Άρη Σπηλιωτόπουλου, μεγάλου χαμένου του α' γύρου των δημοτικών εκλογών στο δήμο της Αθήνας.

«Έκανες έναν ωραίο αγώνα, εξαιρετικό, υπόδειγμα προεκλογικής καμπάνιας» είπε ο πρωθυπουργός τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για το δήμο της Αθήνας, σύμφωνα με όσα αφηγείται ο κ. Σπηλιωτόπουλος και δημοσιεύει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Η οργή του Άρη Σπηλιωτόπουλο προς το πρόσωπο του Νικήτα Κακλαμάνη είναι δεδομένη και ο πρώτος δε διστάζει να την εκφράζει σε κάθε ευκαιρία. Άλλωστε, τον πρώην δήμαρχο θεωρεί υπεύθυνο που για πρώτη φορά και 40 χρόνια που η ΝΔ δεν έχει υποψήφιο για τον δεύτερο γύρο της Αθήνας.

«Τι κατάλαβες, ρε Νικήτα; Εξευτελίστηκες εσύ, εξευτέλισες και την παράταξη. Έκανες τόση φασαρία για να πάρεις ένα 6%; Σιγά το πράγμα. Συνειδητοποίησες τι έκανες; Έβλαψες την παράταξη χωρίς κανέναν λόγο» λέει, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για τον Ν. Κακλαμάνη.

Λέει όμως και κάτι άλλο, για τη Χρυσή Αυγή, αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα «πάλευε» για την τρίτη θέση με τον Ηλία Κασιδιάρη: «Η Χρυσή Αυγή άλλαξε πρόσωπο για να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους. Οι αντιπρόσωποί της στα εκλογικά τμήματα ήταν κανονικοί άνθρωποι, ντυμένοι κανονικά, καμία σχέση με τους βουλευτές της στο Κοινοβούλιο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αν και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είχε δηλώσει πως σε περίπτωση μη εκλογής του θα εγκατέλειπε την πολιτική, τώρα είχε αποφασισμένος να είναι ξανά βουλευτής, μετά από παρότρυνση του Αντώνη Σαμαρά.

«Θα είμαι υποψήφιος στη Β' Αθηνών και όχι στην Α' Αθηνών, όπως νόμιζαν μερικοί. Δεν ήρθα υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων για να κατασκηνώσω εδώ».

Διαβάστε επίσης:

Αποτελέσματα εκλογών 2014: Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς (πότε;) καλύτερα...

Αλέξης Τσίπρας: Αλλαγή σε όλη τη χώρα φέρνει το μήνυμα των εκλογών

Le Monde: Το «φαινόμενο Τσίπρας» δίνει φτερά στην ευρωπαϊκή αριστερά

Σαμαράς: «Πάω αμέσως σε εκλογές αν...»

Τα αποτελέσματα σε μεγάλους δήμους και περιφέρειες

Διεθνή ΜΜΕ: «Οι Έλληνες ψήφισαν κατά της λιτότητας»

Ποιοι εκλέγονται 2014: Οι σίγουροι της πρώτης Κυριακής