LIVE, Europa League | Conference League: Ολυμπιακός – Γκενκ, Χάιντουκ – ΠΑΟΚ, Άρης - Ντιναμό Κιέβου

Newsbomb

Intime News

Europa League | Conference League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Ολυμπιακός – Γκενκ, Χάιντουκ – ΠΑΟΚ, Άρης – Ντιναμό Κιέβου.

Ολυμπιακός στο Europa League, ΠΑΟΚ και Άρης στο Conference League.

Τρεις ελληνικές ομάδες, ισάριθμες καθοριστικές αναμετρήσεις για τις δύο αυτές διοργανώσεις. Πρώτα ματς για τους εκπροσώπους μας, οι οποίοι θα αγωνιστούν, έχοντας στόχο να κάνουν αποφασιστικό βήμα ενόψει των ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Γκενκ, η οποία θεωρείται ομάδα με λύσεις και μεσοεπιθετική ικανότητα, αλλά δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Οι Βέλγοι έκαναν γκέλα στο πρωτάθλημά τους πριν λίγες μέρες, ενώ έχουν και το αποκλεισμό-σοκ απ’ τη Σερβέτ στα προκριματικά του Champions League. Αυτή την ψυχολογική τους κατάσταση πρέπει να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες ειδικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» που θα πιέσει τους αντιπάλους.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στο Σπλιτ κόντρα στη Χάιντουκ του Μάρκο Λιβάγια. Αγώνας υψηλής επικινδυνότητας ειδικά μετά τα τραγικά συμβάντα πριν τον αγώνα που αναβλήθηκε τελικά ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Μια αντίπαλος ναι μεν χωρίς να… λάμπει, αλλά με εμπειρία στην Ευρώπη και σαφώς δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση.

Τέλος, ο Άρης έχει το δυσκολότερο έργο, καθώς φιλοξενεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Ντιναμό Κιέβου του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ομάδα που βασίζεται κυρίως στους Ουκρανούς παίκτες, αλλά έχει την εμπειρία και τη δυνατότητα να κάνει «ζημιά».

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη

00:42
Βαγγέλης Πάτας

Καλό βράδυ σε όλους

00:17
Βαγγέλης Πάτας

Europa League, Ολυμπιακός – Γκενκ 1-0: Βήμα πρόκρισης με ιστορικό γκολ Φορτούνη

Europa League: Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την Γκενκ, με τον Κώστα Φορτούνη να σκοράρει μόλις στο 23ο δευτερόλεπτο του πρώτου αγώνα για τον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης - Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

00:07
Βαγγέλης Πάτας

ΤΕΛΙΚΟ: Ολυμπιακός - Γκενκ 1-0 (1' Φορτούνης)

00:01
Βαγγέλης Πάτας

90+6' ΔΟΚΑΡΙ για την Γκενκ

Ο Κανούς έκανε το σουτ, ο Πασχαλάκης απέκρουσε με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, νέο σουτ από τον Αρτεάγκα με τον Ρέτσο να κόβει με αυτοθυσία.

00:01
Βαγγέλης Πάτας

Οι καθυστερήσεις είναι 9 λεπτά στο Φάληρο, βρισκόμαστε στο έκτο

23:59
Βαγγέλης Πάτας

Χάιντουκ Σπλιτ-ΠΑΟΚ 0-0: Και τώρα όλα για όλα στην Τούμπα

Έμεινε όρθιος στο «καυτό» Σπλιτ ο ΠΑΟΚ και με το 0-0 που παίρνει μαζί του στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να τελειώσει τη δουλειά με νίκη στην Τούμπα και να στείλει την Χάιντουκ σπίτι της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

23:54
Βαγγέλης Πάτας

ΤΕΛΙΚΟ: Χάιντουκ - ΠΑΟΚ 0-0

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός επιθετικά κι από ένα σημείο κι έπειτα κοίταξε περισσότερο την άμυνα του σε ένα ματς που είχε λίγα πράγματα. Κορυφαία στιγμή το δοκάρι της Χάιντουκ στο 13ο λεπτό.

Η πρόκριση, λοιπόν, θα κριθεί στην Τούμπα!

23:51
Βαγγέλης Πάτας

Ο Οζντόεφ πέρασε ως αλλαγή, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ

23:47
Βαγγέλης Πάτας

90' Χάιντουκ - ΠΑΟΚ 0-0

Χωρίς κάτι αξιόλογο η αναμέτρηση στο Σπλιτ

23:39
Βαγγέλης Πάτας

75' ΔΟΚΑΡΙ ο Ολυμπιακός!

Πολύ ωραίο σουτ του Μπιέλ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Ίσως ακούμπησε λίγο κι ο Βάντερβουρτ

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved